bu sene abd seçimi bence altını bu hale o getirdi.
bu vtecler bu kadar para etmeseydi altın yükselirdi![]()
Dr.Ecu AntaLya
tarım dışı istihdam yarın iyi gelirse film o zaman kopar.Geçen sene bu zamanlarda altın ABD,Eurozonedan gelen olumsuz tüm haberlerden yükseliyordu.Şuan sadece ABD'den gelen olumsuz haberlerden beslenebiliyor.O da para basımı gelir umudundan.Kimse risk almak istemiyor,risk iştahı yerlerde ve en önemlisi gelişmekte olan ülkeler Güney Kore,Malezya vs. merkez bankaları artık altın almıyor.Bir de unutmadan Suriye merkez Bankası kendi vatandaşlarını katletmek için altının onsunu 1500lerden satıyormuş.Çok zekiler ya bu para ile ABD'den silah alıyorlar.
tarım dışı istihdam verileri iyi gelirse film iyi mi kopar kötü mü kopar![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
TL de olan için iyi altın pozisyonu olan için kötü.İşsizlik başvurusu iyi gelmiş gördüğüm kadarı ile şuan ki sürünmenin nedeni bu.
Ne bicim is arkadas yaa yaslandirdi beni.
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
Altında günü kapamamış olsakta saatlik ve 4 saatlik grafiklerde günün son destek noktası olan 1636.04ün epey altında kaldık eğer kapanışa kadar boğalar olaya el atmassa yarın için olumlu konuşmak çok çok zor.
Yarın amerikadan gelecek 5 veri var bunlardan 2si çok önemli biri tarım dışı istihdam ki 120 bin önceki 165 bin beklenti eğer beklenildiği gibi gelirse altın için büyük sıkıntı olur diğer önemli veri ise işsizlik oranı onda değişim beklenmiyor.
Net görüntüyü kapanıştan sonra değerlendirmek daha makul olacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
psn: DAGHAN26
bu kadar düştükden sonra birden yükselebilir düşükken almak isteyenler saldırabilirmi ?
Şahsen ben öle yapardım.Şu düşüşü mayıs sonu yaşasaydık keşke toplu bir alım yapıcaktım.![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
sakin olup pusuya yatmak gerek![]()
Dr.Ecu AntaLya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)