98 olmuşuz.
ons da 1710 olmuş.
Printable View
98 olmuşuz.
ons da 1710 olmuş.
bugün ons baya düşmüş vay arkadaş :(
1706 yı gördü döndü acaba kırarmı aşşağıya kırarsa epey gider gibi sanki
Yarınki FED toplantısı öncesi ortam gergin altın gergin ;)
Kısa vadede büyük oyuncuların yaptığı spekülasyondan ibaret gibi geliyor. Uzun vadede Tayfununda belirttiği gibi güzel rakamlar gibi duruyor.
Toplantı kararları etkileyecektir bundan sonraki yönünü. Nasıl bir açıklama bekleniyor tecrübeli arkadaşlar yorumlayacaklardır muhakkak.
oraya yazmışız değil mi %51 ihtimal diye ;)
arkadaşlar buarada forex şirketlerinden birinde yazmaya başladım.Çok spesifik yorum yazamayacağım.Sadece aşağı yukarı diyebiliyorum artık
tayfun buraya yazdığını nerden biliceklerki devam tüyolara :)
o şirkete geçiyorum hemen :)
abi forumda bulunabilecek yoruma para vermezler ki :)
buralardayım aşağı yukarı derim tahminimi söylerim her zaman.
10 asagısı dıye 1740 dan 1790 lara cıkarken her gun soylemıstım...
1680 ve asagisi....
tutundu desteklere kolay kolay inmez artık aşağıya
1650 gelirmi acaba?
Ben demıstım,1680 den asagıya alırım dıye haftalar once ;)
%99 ihtimal ile 1685'e kadar gevşeyip yükselmeye başlayacaktır.Alım için güzel seviyeler bunlar.Dolar/TL de oldukça iyi bir yerde almak için.
1685 oldu.Bu kadar kör nişancıyım ben işte :)
Bernanke dayı konuşacaktı.O gün konuşuyorduk.Satacam dedim buralar için erken dedim.Sonra gevşek saçma sapan konuştu.Türkiye'de QE3 çıktı diye bloomberg haber yaptı :) ne günlerdi.Stress yaptım gerildim.Akşam 22:00'da arayıp dert yanan oldu.Sattık da uçtu da gitti de buyrun bakalım kim nereye uçtu.103'den vermeyen de derdine yansın.Parası olan saldırsın çok çok ekmek yiyecek buradan alan
Hey gidi günler hey.. 98'den bozunca kendime baya sövmüştüm..
Tayfun önümüzdeki haftayı bekleyelim mi gelecek olan önemli veriler varmı ??
Önümüzdeki hafta vadeden bir miktar param çıkacak uygun olursa alımı o zaman yapmayı planlıyorum..
1680 ve aşağısını zorlarmıyız ?
ons fiyatı oluyor o fiyat.Metre,santilitre gibi bir ölçüm birimi.31,1035 gram altının fiyatına tekabül ediyor.Yani 1685/31,1035=54,1739 USD şuan bir gram altın.USD/TL kuru ile çarparsak ki şuan 1,7894
=54,1739*1,7894 altının gram fiyatı 96,9388 olur.
1685 altını zor görüyorum.Bura kırılırsa net konuşayım 1660lar gelir ama çok güçlü destek burası.Salı günü seçim başlıyor 10 gün sürecek..Obama reis seçilemezse net söyliyeyim ons 2000 granti ederim.Anketlerde %1 önde ama bu hiçbir anlam ifade etmiyor
Secımde cıkar,altını cebe koyarım 1650 ye kadar kısım kısım ;)
Yorumcu olucam kardesım ben tivilerde! ;)
şu an için altın alımı yapılabilirmi peki mantıklımı.
Hayırrrrrrrr....
abi beni yanınıza stajyer olarak alır mısınız? İşimden memnun değilim.Gizli işsizim ben ;)
ben buradan alınır diyorum.Biz TL ile alıyoruz ons 1500e düşse 1 dolar 2 TL olsa gram TL 100 olur.
Al hocam güzel rakam buralar.96 TLye altın daha ne olsun.Akşam pazarı akşamm :)
Dolarıngoyu bıraz daha asagı beklıyorum,sonra yapıstır altına ;)
Senın gıbı ıssıze kurban.uluslararsı teklıf alan ıssız. Aman nazar degdırme Mike...
Murat Abi inan ABD seçiminden çok Cluj maçına focusum.Olurda bir yenersek herifleri 20 Kasımda Manchester maçı ve öncesinde ki kebap festivali bizim için Rio karnavalından farksız olacak ;)
Tayfun noldu bu sarıkıza tecavüz ettiler yahu ?
4 gozle beklıyorum Mıke,ahh ulen ahhh!!
Burdaki yorumlar benim için çok önemli Murat abi ve Tayfun abinin yorumlarını göz önüne alarak yatırım yapıp bozdum gerçekden çok güzel miktarlar kaldı şimdide öyle olcak p.tesi akşama kadar bekleyeceğim bu seviyeleri korursa alcam..Yışbaşnda güzel ekmek yeriz :) Sağolun abilerim
Oncelerı dedıgım gıbı,78 lerden dolar alın,83 lere gelırken bozun.
1680 nın asagısı altın alın(Dolara bakarak)1740 lardan bozmaya baslayın.
Borsada suan ıcın Pro ve rısk severler harıc uzak durun.
Buarada Tayfun bu ısın ıcınde,ben sadece kucuk bır yatırımcıyım,yaptıklarımı soyluyorum.Tayfun yol gosterıcıdır.
vurun altına:)
millet alım için güzel fırsat demiş, yalnız birkaç ay öncesine kadar tl gr fiyatının 92 - 94 TL aralığında gezdiğini ve 98'den alanların bile aylarca ağladığını herkes unutuyor, bence alım fırsatı değil, daha da düşer... dolar alım için iyi seviyede ama ons fiyatı da 1650'leri görürse , direk saldırıcam..
yatarak para kazanmak isteyenler..... son 2 yıldır hep böyle oldu, gr'ı 93-94 tl iken alın, 100'ü geçtiği anda satın.. :D
arkadaş neler olmuş böyle altına :)) üzülüyorum ayrı kaldığım için piyasalardan.
1.676 goruyorum su an daha düsüs bekliyen varmı ?