bence alınır..
Printable View
bence alınır..
evet beyler alım fırsatımıdır gün bugünmüdür :)
Ben almam....
şuana kadar pos. açmayan arkadaşlar için söylüyorum bekleyin.
dolar düşecek.Not artırımı geldi fitch'den.Ons oralarda kalırda gram/TL düşebilir.
Ne zaman turboluyoruz
salı'dan sonra alır başını gider!!
almayalım mı ?:heyoo:
Doların biraz daha aşşağı geleceğini düşünerek alım için yarını bekliyorum, inşallah pişman olmam. :)
Dolari bos verin,obama gelsin sonrasina bakariz.
Bugun biraz dolar aldim ama almamam gerekti...
yrn biraz alıma geçelim ozaman. artışın üst limitini ne görüyorsun tayfun hocam. 100+ ?
Bu soruya suan cevap vericek babayigide,Tatlises de kebab ismarliyorum ;)
Obama seçilmezse ons 2000 diyelim. Peki ya seçilirse ne olur..?
bende yarın sabah yüklü miktarda alıcam yılbaşına kadar unutucam
dolar bozdurup alıcam dolar 1 77 oldu ne yapsam bilemedim
Hangi soru Murat Abi,ben cevap vereyim borcum çok kabardı oradan düşeriz :)
Altın tekniğe göre hareket ediyor.Desteklere tutundu ben 1685 bekliyordum az daha gevşedi oradan tutundu.1692 görecek bugün %99 ihtimal ile oradan kendini yukarı atarsa 1708.Doların ortası yok.Dün forex şirketine de yazarken belirttim yıl sonu ya 1,75 ya 1,83 kapatacak diye!
Tayfun altın için tahminin gr/tl hala aynı mı ?
Dolar bozmayın,alın yahu...
Tayfuncum,sorum bellı ıste,artıs nekadar olucak dıye sormuslar,onu dedım...
Kac kebab borcun oldu 5 mı 6 mı,yoksa restoranı ustume mı yapıyorsun ;)
çeyreki 170ten 12 taksit almak mantıklımı sizce peki?
aynı abi.103lere geldiğinde balon demiştim.Erken olduğunu düşünüyordum ki Congressional Budget Office (CBO) bu adresden ingilizcesi yeterli vakti olan arkadaşlar kendileri de inceleyebilirler ki Amerika'nın işi naş.Bu raporda 2012 bütçe açığı 1,2 trilyon dolar diyor ki para pompalamaya devam edeceklerinin işareti.Bu rakam ABD'nin gsyih rakamının hemen hemen %70ni ifade ediyor.Ben altının özellikle seçim sonrası lineer yükseleceğini düşünüyorum.
Abi İBO ile konuştum devir işleri için seni bekliyor.JPY ile satın aldım orayı onu da DKK ile hedgeledim.Herşey kontrol altında.3 kebap bir balık oldu abi :)
Obama seçilmezse biz Suriye'ye gireriz.Bu postu lütfen herkes bir kenara not etsin!!!
bence de obama kazanıcak.Kasırgayı iyi yönetti
Romney şimdiden Ortadoğu’da sorun yaşadığında yakın dostu İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya danışacağını açıkladı. ABD’nin Ortadoğu’daki dış politikasını İsrail’e ipotekledi. Romney ve Netanyahu Bain Capital’da birlikte çalıştı, çok yakın dostlar... Sonuçta Romney yönetimi Ortadoğu’da ABD’nin değil, İsrail’in çıkarlarını savunacak gibi gözüküyor. Obama’nin İran politikasını da onaylamıyorum ama en azından ABD’nin çıkarlarını savunmaya çalışıyor. Her iki aday da “İran’la savaşmamak için elimden geleni yapacağım” diyor ama Obama bunu söylerken daha çok güven veriyor.
Abi canın sağ olsun sana karşı kayybetmeye gocunmuyorum maça gideriz ohh şahane!
Iyı fıkır ;)
belirttiğim 1692 seviyesinde biraz anlıyorum bu işten ;)
Şimdi Altın alıp nezamana kadar minumum karımız kaç olur. Tam türkçe bir soru oldu bu ?
Google translate yaptım bukadar döndü :D
Diyorumki "ok altını aldık, peki hangi tarihe kadar? öngördüğünüz kar oranı kaç olur?"
bu sorduğunuz sorunun cevabı farazi olur.Buradan alırsanız ve bu konuyu takip ederseniz yılbaşına kadar %8-%10 kazanırsınız asgari.Sadece benim öngörümdür tavsiye değildir.
Bu konuyu net cevaplıyana,portfoyumu verırım kontrol ıcın ;)
Su an net bırsey kımsesoylıyemez,hava bulanık...