seanslar kapandıktan sonraki alım satım farkları normal. bankada bi nevi kendini garantiye lıyor.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
bankadan nasıl altın alıyorsunuz yaaw..şimdi dikkat ettim..altın hesabı falan mı acılıyor..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
10 gr. altınla kapalıçarşıda alsat yapsanız gunde 30 40 tl kazanırsınız.ne bankası ya
S'OZ FOCUS sold
Arkadaşlar bence hiç uğraşmadan bankaların altın fon hesabından satın alma ve satış yapma imkanını internet bankacılığı ile yapabilirsiniz.
IMKB'de GOLDPF hisse kodlu Kuveyt Türk Altın Fonu var ordanda seans saatlerinde al sat yapabilirsiniz...
arkadaslar toplu paranızı koyup altın almaktansa her ay düzenli olarak belli miktarda altın alıp kenara koyarsanız gelecek için mantıklı bir yatırım olabilir.
şu an sanki alım için iyi zaman sabahtan beri düşüp düşmemekte kararsızdı altın ama düşüşe geçmiş
işbankası
alış satış
103.490000 102.140000
öğlen kapanışını beklemk daha kazançlı olabilir
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
1800 test ediliyor, hacimli kırılırsa 1700 lere yolu var... Ben şu an izle-gör durumundayım, kırılma gerçekleşirse Allah ne verdiyse short yapacağım, 1-1,5kg ye kadar yolu var. Eğer tutunursa 1900 lere bir tepki gelebilir, böyle bir durumdada alım yapacağım.
Arkadaşlar ne yapalım diye soruyordu, ben ne yapacağınızı söyleyemem ama kendim ne yapacağım söyleyebilirimve bu kesinlikle yatırım önerisi değildir, kar-zarar hepsi beni bağlar...
Bol kazançlar
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
suanda altın alım satım yapmaya cok elverıslı bır gunde 1 gramda 5 tl ınıp cıkmalar yapabılıyor 2 saat ıcınde mılyarlar kazanıp mılyarlar kaybedeblrsınız..al sat yapmak ıcınde en ıyı banka Sekerbank altın hesabıdır beyler alım satım arasında 40 kr fark var dıger bankalarda en az 80 kr dan baslayıp ıs bank gıbı buyuk bankalarda 1.3 lere kadar cıkıyor..elındekı parayı al sat ıle degerlendırmek ısteyen sekerbanktan altın hesabı actırsın ınternet basından para kazansın tabı sezgılerınıze guvenıyorsanız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)