Evet, şimdilik 1700 ün altına inmesini sağlayacak ciddi bir neden yok. Uzun bir süre 1700-1900 arası gider gelir görüntüsü var.
bkz.
http://www.techturkey.com/forum/2580746-post414.html
Evet, şimdilik 1700 ün altına inmesini sağlayacak ciddi bir neden yok. Uzun bir süre 1700-1900 arası gider gelir görüntüsü var.
bkz.
http://www.techturkey.com/forum/2580746-post414.html
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
evet yarın ne olur, alakmı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
cuma en son 101lere inmişti almak için yarın bence 106ları zorlar 106 oldumu satışlar dökülür gibi ya da ben satarım direk![]()
Tum gun okulda oldugum icin arada takip edebildim hep 104-105 seviyelerindeydi su an baktigimda 103-104e geriledigini gordum sasirdimda aslinda.
Gece dunya piyasalarina gore az cok tahminlerimi yazip yardimci olmaya calisirim.ama ben hala 105-106lari gorebilecegimizi dusunuyorum 1-2 gun icinde..
psn: DAGHAN26
bugun dolar uçtu gitti, ons fiyatı da şöyle bir ivmelense 108-110 ları görmek mümkün olacaktı. ama maalesef onsu 1820 lere çakılı kaldı ve akşama doğru yine beklenen oldu ve 1780 lere düştü. bu haftaki fed açıklamaları, yunanistan'ın çöküş haberleri piyasaya yön verecek. dua edelim olumlu haberler gelmesin, yoksa satan satana..![]()
BBK90 CORSA OPC
Boğaların yanındalarmış![]()
`Boğaların yanındayız` | Son Dakika Finans ve Ekonomi Haberleri | Bigpara.com
Ben teşekkür ederim abiavantajım geceleri uyanık kalıp özellikle çinin açılıştaki durumunu görebilmek...
Amerika'da gün 103,75 civarlarında kapattı piyasayı bakalım bizde nasıl açılacak
Doların yükselmesi bizim için şans ama onsunda yükselmesi gerekiyor yarın doların yükselmesiyle alımlar gerçekleşse de 1850 civarı bir ons görebilsek![]()
S&P, "TÜRKİYE'NİN YABANCI PARA CİNSİNDEN KREDİ NOTUNU BB/B OLARAK TEYİT ETTİ
Borsa uçuyor şuan...
セルカン+レーラ=愛
Altinin gram fiyati 100 tl lere dustu...
En son 102,59dan almıştım 7 gram şu an bir miktar zarardayım.
Bu arada dolar uçtu gitti rekor kırdı ama altına akıl sır erdiremiyorum açıkcası şu an ons 1700desteğini de kırıp 1689lari gördü.Şu an ykb'de 99,56-100,61 lik bir durum var açıkcası daha düşer mi yükselir mi kestiremiyorum ama 102-103 seviyesine ulaşabilirse bozdurup beklemeyi düşünüyorum açıkcası..
Abi bende tavsiye ve düşünce kalmadı vallahi.Çok garip şu an altın.Geçen perşembe almıştım altını 15inde ayın yaklaşık salıya kadar falan aldığım seviyede gezindi hep 102-103,103-104 ama son bir kaç gündür anlam veremediğim şekilde düzenli bir düşüş başladı.Şu andada 99,60-100,50 arası dalgalanıyo.ons 1689ları gördü dediğim gibi açıkcası ne elbet bir çıkış olacak ama ne zaman diye sormuyor değilim kendime..
Rüyamda fena yükseliyodu altın bi hevesle uyandım hemen baktım piyasaya ve yine ufakta olsa zarardayız![]()
Charged & Supercharged
Bende aynı şekilde davrandım ama bakalım artık , gerçi alış - satış miktarlarım yüksek değil ama yine de para sonuçta![]()
Bende borsa için gördüm aynı şeyi bu gece , bir heyecanla uyandım telden baktım ne durumda diye baktım düşüyor vurdum kafayı yattım tekrar![]()
Inceden bi kac gram aldim.ins.cikarda karimiz katlanir.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)