Allah tan ben altınlarımı aldımda bu çileden kurtulmaya 7 ay kaldı![]()
104 ten aldımbiraz toparlasa hemen elden çıkaracağım, arabasızlık sıktı artık dayanamıycam zararsa zarar.
![]()
Alım satım kararını herzaman için kendin veririsen daha iyi olur. Altın alacak olanlara tek tavsiyem bir seferde almak yerine, elindeki toplam parayı 5-10 parçaya (örnek olarak) bölerek alımlar yapmasıdır. Bu bahsettiğim alım-satım şekli en az risk taşıyandır. Düşünsene elinde 10000 lira var ve şuanda 97 liradan tek seferde hepsiyle altın aldın. Yarın bir bakmışsınki altın 95 lira. Yapacak hiçbişeyin kalmaz ve öyle elin kolun bağlı tekrar yükselmesini beklersin. Ama 10000 liranı 5 parçaya böldüğünde bugün 2000 liralık aldın. Akşama bi baktın biraz daha düşmüş al 2000 liralık daha. Yükseliş ise düşüş gibi bir günde olmuyor. Yükselişi kaçırırım korkun olmasın. Satarkende aynı yolu takip edersen iyi olur ama karar senin. Bu kar bana yeter dediğin anda tamamını satabilirsin çünkü rahatsındır ve kazanmışsındır. Bol şanslar herkese.
Londra Külce Piyasaları Birliği tarafından düzenlenen anketin sonuçlarına göre değerli metaller analistleri altın fiyatlarının yıllık bazdaki yükseliş eğilimini 12. yılında da sürdüreceğini ve 2012 yılında yeni bir rekor seviyeye ulaşmasını bekliyor
Altında yeni rekor mu geliyor? | Son Dakika Finans ve Ekonomi Haberleri | Bigpara.com
evet. birde şöyle haber var.
İş Yatırım Uluslararası Sermaye Piyasaları Müdür Yardımcısı Şant Manukyan,Altının 2000'leri çok rahat geçebileceği belirtiliyor
Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
Parasal genişleme ile dolar 1,60 - 1,70 bandına gerilerse onsun 2000 olması pek bir şey değiştirmez gibime geliyor.
o haberi bilgi için gönderdim. Ama dolar 1,60-1,70 hata dahada altını göre bilir.
Benim nacizane fikrim; euro düşüşü zaten geçen hafta fiyatlandı. sırada da dolar var.
bunu böyle düşündüm ;merkez bankası geçen hafta 1 milyar dolar satarken bile anca 0,2 oynata bilirdi dolar ve hemen akebinde tekrar yerine gelirdi. Şimdi ise 50 milyon ihale ile bile 0,4 aşağıya indirebiliyor. Bence bu merkez bankasının marifeti değil. Tüm dünya dünya dolardan kazancını yaptı dolar bunun için bence kısa vadede yükselmezde artık sırasını euro verdi.
Gene aklıma geldi bence biyasalar doların düşmeyeceğine kannat getirseydi borsamız 53000 puana çıkmıştı şimdi baktım 49452 puana düşmüş.
Ayrıca altın alacaklarada; 12 ocakta avrupa merkez banakası (tam emin değilim hafta sonuda foreks de ingiliz merkez bankası diye okdum.) toplantı yapacakmış. 13 ocaktada abd dış ticaret toplantısı varmış bence bunlarıda takip etmemiz lazım.
ve uyuyan dev uyanıyor...
Altın bir ayın zirvesinde - Finans- ntvmsnbc.com
italyanın kredi notunda oynama olmayacağı ve çininde yatırımlara devam ediceği haberleriyle piyasada biraz daha güven ortamı oluşmuş vaziyette faizler dünya genelinde aşşağı doğru birazcık oynadığında direkt olarak altına hareket getiriyor... şu anki gibi devam ederse altın fiyatları iyice yükselir![]()
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
dolar düştükçe altına olan yönelme artacak o çok belli. yani altın fiyatının yanında doları da takip edin.
bugun altın düşüştemı suan
www.honda-tech.com
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)