Dün altının AL sinyali verdiğini söylemiştik.Nitekim güzel bir yükseliş yaptı.Bugün yatay seyredeceğini hatta bir miktar gevşeyeceğini düşünüyorum.93 TLden alım dediğim dönemde alan varsa kar realizasyonu için satıp TL'de bekleyebilir.Bu fiyatların çok daha üstüne gitme ihtimalini zayıf görüyorum.En azından bu ay için.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Onur abi ya da Onur yaşını bilmediğim için tereddütteyim abi
Dün ki konuşmanın çok etkisi olmadı ancak konuşmadan evvel altın ciddi bir sıçrayış yaptı yukarıya doğru kendini biraz olsun aşağı trendden kurtarıp yönünü yukarı trende çevirdi ancak benim gördüğüm 1663,45 direncini kıramadı
Burda da görüldüğü gibi o arada bir sıkışma mevcut.Ne olacağı şu an belirsiz 1651e kadar gerileyebilir gerilerse daha aşağı yönlü gevşemelerde yaşayabilir.
Gün içinde ise Amerikadan 15:30da gelecek 2 adet ithalat verisi var biri yıllık diğeri aylık ikisinin de doları olumsuz etkileyeceği konuşuluyor belki bu açıklamalar altını yukarı atabilir biraz.Yatırım tavsiyesi değildir babanıza bile güvenmeyin![]()
psn: DAGHAN26
uzun süre 95-100 seviyelerinden gider.
ciddi bir kriz,kemer sıkma politikası cıkmazsa inş.
bu gün %26 düşüş ile başladık
Dr.Ecu AntaLya
0.26 dır o
95 civarında
hehe
şu dolarda düşsede ithalat artsa biraz![]()
Barclays Plc London'ın traderı ile sabah konuştum , Suriye'ye ne zaman saldırırsınız , altın pozisyonu aldık sizi bekliyoruz diyor
Günlük yorumumu da yazayım ; 1673 ons bazda kritik bir nokta.Kırarsa yükseliş trendi devam eder yoksa 1660-1625 arası gider gelir.Al rakamım 94 ve altı ,sat rakamım 96 ve üstüdür bugünler için. Gevşeme beklentimi dün belirtmiştim ons bazda değil ama DOLAR-TL rakamının gevşeyeceği öngördüğümden hareket etmiştim.Nitekim öyle oldu DOLAR-TL'NİN BUGÜN 1,78İ TEST EDEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM .
savaş çıkmasın altın yükselsin onlara öle söle![]()
Dr.Ecu AntaLya
Bu arada yıl sonuna kadar kullanılmayacak parası olanlara Gümüş diyorum.%25 üzeri getiri diyor indikatörüm çok güçlü AL sinyali veriyor.Riskli bir yatırım lütfen kendi kişisel görüşüm olduğunu unutmayın.Yatırım valörü netleşmeden hiçbir şey almayın-satmayın.bol kazançlar dilerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)