Amerikadan 15:30da gelen 4 veri olumsuz 16:55te gelen veri ise olumlu geldi.kanadadan gelen veride olmsuz olmasina ragmen USD/CAD paritesi beklediğim gibi 1.00406dan 0.99513 seviyesine geriledi.bugun disarida olusumdan oturu altinla pek ilgilenemedim,bugun 1573.39u gordugumuzu ama su an toparlandigini goruyorum,stochastic gostergesi su an saglam alis bolumunde;akşam daha net bir yorum yapabilirim
Yatirim tavsiyesi degildir.
psn: DAGHAN26
yanliz bir kac arkadasim garantiden memnun degil ve fark cok diyorlardi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
saat 18:43 ve alış 90.14854 satış 91.29056 fark baya var bankasyada.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
#1815teki mesajda usd/cad'den bahsetmiştim dikkate alan olduysa çok güzel kar bıraktı
Yalnız anlamadığım olay 0.99767ye take profit koymuştum kapatmamış kendine 0.999lerde yakaladım bunu bir irdelemek lazım sanırım
Altına gelirsek gün içinde en alttaki desteğimiz olan 1577.04ün altına H1de bir kere inip kapatmışız ama H4tte üstte kalmayı başarmışız günün tek olumlu yanı bu.Pivot noktadan 13$ kadar aşağıdayız ne yazık ki yukarı hareket için hiçbir sebep göremiyorum
Yatırım tavsiyesi değildir.
dağhan kardeşim bi sorum olacak
parayı üçe bölüp alım yapmayı düşünen 3 arkadaşızbizde düşüceğine artık baya bi inandık ama ne zaman alım yapacağımıza bi türlü karar veremiyoruz
89 ilk alım için hedefimiz ama
70li rakamlara düşeceği de söyleniyor...hal öyle olursa ilk alımı bari 85 e kadar düşmesini beklesek mi diyoruz?
çok amatör alıcıyız, hiç de anlamıyoruz bu iştenönerilerini bekliyoruz
yarın nasıl başlıcaz acaba
Dr.Ecu AntaLya
artık yükselişe geçse ne güzel olur..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
evet arkadaşlar,sancılı süreçler devam etmekte malesef..***** Yunanistan'ın durumu Doları'ın değerini arttırırken yatırımcıları da likitte tutmayı başarıyor.
bugün ons çok düştü ve doları yukarıda seyrediyor.gram/tl az önce alışta 90 ın altına indi.
lakin bu hafta Avrupa ve ABD'den bir çok veri gelecek..bu hafta emtia için kaynayan kazan olacağını düşünüyorum.
yunanistanın ....
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
dağhan selam kardeş.Bugün gelicek veriler konuları nedir.Altını nasıl etkiler haberin varmı ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Öncelikle herkese selamlar.Altına bakıyorum ama aşağı trendden başka hiçbir şey yok.
Açılıştan 3 saat sonra 1583.2 pivot noktasının üstüne çıktık ama 1 saat içerisinde geri döndün dönüş o dönüş 4 desteğin altına inip günün en alttaki desteği olan 1559.16yı da 2 kere test edip sonra 1561.84ün üstüne atmışız.Herhalde kendime her gece altından satış pozisyonu açsam köşeyi dönmüştüm.Uzun vadede 1532.52-1523.19 aralığı bana önemli duruyor umarım oralara inmeyiz ama inipte altında kalırsak sanmıyorum geri gelebilelim.
Normalde de birşey söylemem doğru olmaz ama şu karışıklıkta hiç doğru olmaz abiBiz ancak grafikler ya da veriler hakkında bilgi verebiliriz olabilecekleri tahmin etmeye çalışırız ama fazlası olmaz tek diyeceğim bol şans ve dikkatli olun
Abi ben yazarken yazmışsın sendeBugün gelecek verilerin hepsi geldi etkilerini bıraktı gitti;
Almanya'dan 1 olumlu,1 olumsuz veri geldi 9da.
İsviçre'den 2 olumlu veri geldi saat 10:15te.
Avrupa birliğinden de saat 12de 1 olumlu 1 olumsuz veri geldi.Esas yarın çok karışık sabah erken uyanabilirsem hepsi konusunda yardımcı olmaya çalışacağım
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)