Abd'de ıssızlık basvuruları toplam 370 bın kısı oldu (beklentı: 365 bın oncekı: 365 bın)
ben olasılık olarak söyledim.ONS altın fırladı diye Türkiyedeki dolar sahipleri dolarları satıp euro yada altına geçerse GRAM TL bir oynama olmaz diyorum.
örnek olarak
Ons:1.553
Usd/TRY:1.822
Gram TL =90
Şimdi ons fırladı ve türkiyede dolar sahipleride dolar düşüyor diye satıp altın yada euro geçtiğinde otomatikmen
Ons:1.660
Usd/TRY:1.720
Gram TL :91
olur.Bu sebepden Gram tl artması için Doların türkiyedede düşmemesi gerekiyor.Tek bir olasılık olur ons birden 1.700 hatta 1.850 olursa o zaman usd/try düşük olsa bile gram tl artar.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
abd deki 370 bin işsizliğe kim inanır ya
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
hemen müdehale ettiler herhalde düşüşe geçti
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
sıkıntı yok 17:00 bekleyin![]()
Dr.Ecu AntaLya
şu anda 91.2 alış oldu beklediğimiz hareket bumuydu,alış 93 lere gelirmi?
Bugüne kadar keskin yorum yapmıyordum kimseyi etkilememek için.Sonuçta iyi olur Allahtan kötü olur benden bilinir diye.Sanırım bu işi ile ilgili ne kadar bilgim olduğunu,net alım rakamı vererek ,gün içerisinde saat kaçta ons değerini ne olacağını göstererek gösterdim bugün.Bnm gmailime ileri geri mail atan embesil bu da sana kapak olsun.Bir tarafın yerse 506 772 75 85 tel numaram ara oradan konuşalım.Son yorumumdur bu konuya herkese bol kazançlar.
alla alla öyle şeyleri ne takıyorsun herzaman bir dengesiz çıkar senin bilgilerine ihtiyacımız var bizim
Ben bu formun yabancıyım birkaç kişi dışında kimseyi tanımıyorum.Burada ki nckini bilmiyorum arkadaşlar bu Mesut Cihan kimdir tanıyor musunuz? Yemin ediyorum mahkemeye vereceğim seni.Allah karşıma da çıkarmasın
meyve veren ağaç taşlanır kardeşim sıkma canını sadece sanal alemde atar yapan çok ezik var...
no car no fakin fuel
arkadaşlar nerden altın alışverişini nerden yapıyorsunuz ? garanti kullanıyodum ben fakat al sat farkı inanılmaz.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Çin altın ülkesi mi oluyor ?
Altın talebi ilk çeyrekte yüzde 10 artan Çin'in bu yıl en büyük altın pazarı haline gelmesi bekleniyor.
Dünya Altın Birliği'nin yayınladığı rapora göre Çin, dünyada altın talebinin en çok arttığı ülke oldu.
Birliğin raporuna göre, dünyada altına olan talebin azaldığı yılın ilk çeyrek diliminde, Çin'deki altın talebi, yüzde 10 oranında artış gösterdi.
Dünyada altın talebi yüzde 5 düşüşle 1097,6 tona gerilerken, altının ons fiyatı ortalama 1690 dolara yükseldi ve yüzde 22'lik artış gösterdi. Altın yatırımlarında ise yüzde 13 oranında yükselme kaydedildi.
Çin'de altın talebi, ilk çeyrekte, 255,2 ton seviyesine ulaşarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 oranında arttı. Bu Çin için rekor anlamına geliyor.
Dünya Altın Birliği yetkilileri, Çin'in yıl sonuna kadar dünyanın en büyük altın pazarı haline gelmesinin beklendiğini belirtti.
Haber:Alıntı
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)