Uzun vade hep yukarı gitmiştir.
1593.35 gordu yükselmeye devam ediyor 1700 leri görsek keşke!
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1600 ü denedik döndük geri. eğer kıramazsa 1593 lere geri ineceğini düşünüyorum ben
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
1600 ü kalıcı kırıcak galiba
1603.05 ha gayret
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
sıkıştı kaldı 1604 civarında. 16.00 a kadar böle devam eder. sonra tekrar yükselir bence.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Tam hedefim olan aralığa geldik 1609.11 bugün benim için hedefti buradan uzun vade satışımı da verdim 1573.11 hedefli ama telefondan yanlışlıkla kapamam sonucu ufacık bir kara razı olmuş oldum şimdi tekrar tepeyi bekliyorum
Daralan üçgen içinde tepeler aşağı dipler yukarı gelmeye başladı.Misal dün tepe hedefim 1609.11 iken bugün ki tepe hedefim 1608.70e çekildi.Uzun-Orta vade düşünecekler için bu seviye kırılmadıkça satış verilip 1560-1565 seviyeleri beklenebilir bu üçgenin içinde de dip şu an 1560.
Kısa vade için konuşursak bugün bu hareket normalde düzeltme hareketi olması gerekiyordu tıpkı eurusd gibi eurusd bugün ki sert yükselişe rağmen halen aşağı trendi bozamadı ama altın için aynı şeyi konuşmak zor.1608.70in altında kaldığımız sürece 1606.14-1603.34-1600.11(ki bu biraz daha psikolojik destek yükselişte direnç olarak karşımıza çıkmıştı)-1596 düzeltme olarak karşımıza çıkabilir.Satış verecekler için 1615 yukarı da bir stop olabilir.Yukarı yönlü kırabilirsek 1608.70i bu sefer 1615.87-1624.19 sağlam dirençler olacaktır.
Vtec_king abim affına sığınarak kaçtan aldın ne kadar aldın sabırsızca altından yukarı yönlü uçma bekliyorsunBence bu kadar sık ilgilenmemelisin piyasayla sağlığına zarar.Eğer oturup saatlerce bakayım dersen alış-satış forex daha uygun gibi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
psn: DAGHAN26
haklısın aslında
ben geçen yazdaki gibi hareketler bekliyorum ama malesef olamıyor
95.86 dan aldım hala zarardayım bekliyoruz bakalım
yürü be koçum.. 100 leri görmelisin..![]()
yapıkredide 94.08 i gördük bakalım devamı gelir işallah
1613.55 vtec açtı![]()
Bir yere gittiğimiz yok çok ümitlenmeyin derim abilerim.Draghi'nin boş ümit vaad etmeleri sonucu zıplama olmuş.Tek altın yükselse katılabilirim ama xxxusd'lerin hepsi yükseliyor usdxxx'lerin hepsi düşüyor emtiaların hepsi uçuyor biraz balon hareketler gibi geldi bana Bernanke altını ne kadar düşürebiliyorsa konuşunca Draghi de o kadar yükseltti.
He eğer bu açıklamaları somut birşeye dayandıracaksa 1615.87 ve 1624.19a dikkat.
neden 1615.87 ve 1624.19
yani esas sorum bu destekler neden küsüratlı bi sebebi var mı??
Bunlar benim kafamda oluşturduğum destek ya da dirençler değil zaten daha evvelden gelmiş o seviye destek ya da direnç olarak denenmiş kırılamamış aşağı dönmüş ya da kırılamamış yukarıya devam etmiş.Bir sayfa evvel eklediğim grafiğe bakarsanız neden küsüratlı olduğu anlaşılır.
1500-1600-1700vs gibi tam seviyeler ancak psikolojik destek ya da direnç olabilirler.
Bu arada bende artık altının yukarı çıkmasını istiyorum bu sıkışıklıktan bıkmış biri olarak ama Draghi'nin eur bölgesinden geri dönülemez benzeri açıklamalar bana biraz balon geldi bakalım etkileri ne kadar sürecek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)