yarın bizim piyasalar kapalı *****.Zarar yoksa bu rakam satış için uygun diyorum cuma günü düşeceğini düşünüyorum.Uzun vade yatırımcısına herzamanki gibi gerek yok beklemek en iyisi diyorum.
yarın bizim piyasalar kapalı *****.Zarar yoksa bu rakam satış için uygun diyorum cuma günü düşeceğini düşünüyorum.Uzun vade yatırımcısına herzamanki gibi gerek yok beklemek en iyisi diyorum.
Bu söylemimi gelen abd büyüme rakamlarına istinaden söylüyorum.Data çok iyi geldi şuan armut düşürme operasyonu var bir anda geri gelir bu durumlarda.Cuma günü bernanke bu büyüme rakamı ile kesinlikle qe3 demez diye düşünüyorum.beklentim bu doğrultuda.Yatırım tavsiyesi değildir.
20 Eylül FED toplantısına kadar bir alım şansı daha olacak gibi duruyor.
Ama 20 Eylül'de de QE3'ün açıklanmama ihtimali olabilir mi ?
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.Alım fırsatı olacak.19 eylül günü dahi bu soruya net cevap veremeyeceğiz sanırım
Abi nerelerdesiniz hiç ses soluk gelmedi sizden.Şimdilik buraya kadar açtırabildik para sayma makinası hazırsa gazı açacağız biraz daha![]()
valla babamin ameliyati.kan bulma derdi derken unuttum altini. cuma gunki toplantidan haberim vardi.cnbc e dekilerde senin gibi soyluyordu .senle konustuktan sonra zor zar 96.22 den bozdum.kar etmedim.ama zararda etmedim.kardan zarar yani.sagolasin. alim firsati cikicaktir 20 eylule kadar herhalde.ozaman alirim duserse artik.birde sence alim ne kadar ken yapilmali.yatirim tavsiyesi degildir son cumlesiyle alsam senden![]()
Scorpion TypeR
Aslına bakarsanız ben altın 90 olduğunda da 93 olduğunda da buradan alınan altın kardır diye diye basbas bağırıyordum.Hatta bu sıçrama olmadan öyle bir sıçrayacak biz uykuda olacağız yazmıştım meta trader programını pc'ye indiren bir kardeşimiz abi ben sabaha kadar uyanığım o hareketi yaparsa ben seni uyandırayım mı demişti.Allahtan yazıyoruz konuşmuyoruz her yorum sabit arka sayfalarda mevcut.O gün kadar emin olmasamda bir 93 rakamı yakalayabileceğimizi düşünüyorum
Yarın tatil ve benim doğum günüm.Yeni yaşımda hep beraber hayırlısı ile daha fazlasını kazanırız diyerek,işten erken tüyme adına bugünlük hoşçakalın
Doğum gügün kutlu olsun şimdiden
Altın sağlam çakıldı.. Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyoruz
Tayfun Euro için çakılacak demiştin onda hala bir yükseliş var.. daha yükselirmi ? Euro almam lazım önümüzdeki hafta ne diyorsun ?
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Guncel olsun saat 17 bernanke aciklamalari onemli..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)