ay sonu dolayısıyla hesap kapanışları geldi
aralık çok enteresan olacak herkesin beklentisi 1800 üstü fakat kasımı 1700ün altında bile kapatabilir
bekleyebilen beklesin
alım yapmak isteyenlerde kademeli olarak alsınlar seviye alım için müsait
ay sonu dolayısıyla hesap kapanışları geldi
aralık çok enteresan olacak herkesin beklentisi 1800 üstü fakat kasımı 1700ün altında bile kapatabilir
bekleyebilen beklesin
alım yapmak isteyenlerde kademeli olarak alsınlar seviye alım için müsait
Bu konuya yazmaya başladığım günden itibaren birçok yorumum da yazdım.Öncelikle bu benim görüşüm baştan söyliyeyim.Bir yatırım aracına giriyorsa aşağı yukarı gitme ihtimali birbirine yakınsa kazanç ve kaybetme oranı(Altın 1740 gideceği yer max 1780se aynı ihtimal ile 1700 olma durumu varsa mesela) ben oraya para yatırmam.Beklentim 1850 atıyorum düşerse 1700 olacaksa o zaman girerim.
Sabah 2013 ortasında 2000 ons civarı olur diye yazmıştım bir arkadaş nasıl yani ben şimdi alırsam 2013de param 2 katına mı çıkacak diye sormuştuHakim değilseniz uzak durun,can acıtır!!!
msj alınmıştır typh10 hocam daha tecrübemiz zayıf zamanla öğrenicez inş tam olarak![]()
65 dolarlardan satin dedim,vtec aciyor falan dendi.
95-96tl den alan 100 den satsin dedim,2000 dolar falan dendi...
Pempe hayaller,gri gercekler...
Alim icin 1-2 gun daha iZlenmeli. Ayrica sunu unutmayin;cogu insan tl uZerinden islem yapiyor,alton ciksa bile dolar yuzunden kar olmuyor...
şu kısa zamanda öğrendiğim şeylerden biri anlamayan al sat yapacaksa girmesin, alıp unutacaksa girebilir.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
tahminim cuma gününe kadar tekrar 1740 seviylerine gelicektir biraz dolar da yükselme olsa iyi kazandıracak, dolar la ilgili 10 günlük süre zarfında yorum verebilecek varmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)