muratengin@turnagaz.com.tr
Yorumu artik mail ile mi yazip/alicagiz?
muratengin@turnagaz.com.tr
Yorumu artik mail ile mi yazip/alicagiz?
banda mail gelmedi ama mermercisalih@hotmail.com
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Geçtiğimiz hafta bütçe anlaşmasının ardından ons 1690-1700 direncine kadar yükselirken Perşembe gunü fed tutanaklarının ardından tekrar geriledi ve yaz aylarından bu yana en düşük seviye olan 1625 doları test etti tarım dışı istihdam verisinin beklenene yakı. Gelmesinin ardından ise tekrar 1660 a tepki verdi böylece Altin kritik destekleri üzerinde tutunmuş oldu Altin 1630 seviyelerinden aldığı destekle yukarı yönlü tepkisini surdurecektir ancak ataklar ilk etapta kısıtlı kalacak ve sadece yakın direnç kademeleri test edilecektir özellikle gun sonu kapanışın 1660 seviyesi üzerinde olması durumunda haftasonuna kadar 1700 ons seviyeleri de bir kez daha test edilecektir piyasanın bir müddet 1710-1620 aralığında yatay seyretmesini ve yukarı potansiyelini arttırmaya çalısmasını bekliyorum genel görünümde dolar halen etkili gorunmekle beraber olası kırılmalarda tedbirli davranilmali ve piyasa yönünde harekt edilmelidir
C R M performance
başlık yazıyor mailde.davetiyeyi kabul ettiniz ve mail gelmiyorsa junk ( önemsiz ) kutunuzu kontrol edin arkaşlar.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Whatsapp grubu ne zaman kurulacak ?
OEM+
Gümüş 1700 tl buldugunda alın derim dikkatle iZleyin
Petrol icinde yatisemedik 1 ay once 88 dolardı varil simdi 108.9 dolar takip edin
Sedece kendimce fikirdir
askere geldim piyasalardan iyice koptum![]()
selam beyler iyi haftalar bu hafta altında ne gibi bir hareket olur?
ayrıca mail grubundan bana birşey gelmedi malesef![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)