gecen hafta mb 3 milyar dolar sattı,dolar 1 kuruş indi.
bugün toplanıyoruz dediler dolar hop aşağıya.
bu ekonomi nasıl sağlam arkadaş biri açıklasın.
gecen hafta mb 3 milyar dolar sattı,dolar 1 kuruş indi.
bugün toplanıyoruz dediler dolar hop aşağıya.
bu ekonomi nasıl sağlam arkadaş biri açıklasın.
OEM+
elinizdeki miktarı bilmiyorum ama 200 binlik bir evi tutupta 50 bin nakit 150 bin krediyle almak çok anlamsız geliyor şuanda. evet ev kaybettirmez her zaman artar fiyatları ama ödeyeceğiniz faiz çok yüksek kalır.
200 binlik bir ev için en kötü - en kötü 120 bin civarı nakit vermek gerekiyor bence.
Bu haber altın yatırımcısını sevindirecek - Ekonomi Haberleri - Bursadabugun.com
sanirim piyasa bi hayli karişacak
Experience is what you get when you don't get what you want.
Yarın ppk yani turk merkez bankası, faizi arttırıp, doları inderecek. Çarşamba 15:30 dada fomc yani abd merkez bankası (fed) varlık alımı azaltmayı açıklarsa altın yine düşecek.
Şuan ki durum hem dolar hem ons un yüksek olması, perşembe gününe kadar altında kim ne söylerse kişisel tahminidir.
Faizin artacağını hiç zannetmiyorum. Direnebildikleri kadar direnecekler, doların 2.5 seviyesini aşması pahasınada olsa...
Ayrıca gelişmekte olan ülkeler grubunda, faiz artırımına rağmen kurun ateşini düşürememiş, bu ülkeler.
Yani dolar artışa devam edecek, dolaylı olarakta altın artacak diye düşünüyorum. Hükümet stratejik bir hareket yapamadığı sürece (ki pek olası görünmüyor, eldeki rekabet argümanları belli, oyunun kuralını yazanlar böyle yazmışlar) 10 yıldır yapmaya çalıştıkları şeydende taviz vermemek için gittiği yere kadar gidecek.
Hayır birde en sinir olduğum şey herşeyi ithalata bağlıyolar, karlı sektörlerde üretim yok, ondan sonra atar gider yapıyorlar. Afedersinde işte böyle s''kerler olanda bize oluyor.
Wideband ihtiyacım var bunlar yüzünden alamıyorum.(Bu son paragraf konudan uzak gibi görünsede temel sorunu teşkil ediyor, siyasi bir söylemim yok.)
Forex, Emtia ve Borsa İşlemleri bu tarz siteleri kullanan var mı ? iphonea programını indirdim kullanışlı gibi duruyor. Siz ne dersiniz?
umarım faiz artırımına gider merkezde biraz daha hafifler. çok yüksek rakamlarda halen dolar.
gece bekleyemedim valla açıklamayı, ama hakkaten hardcore girdiler
%12 nedir layn(Türk milleti olarak herşeyin bokunu çıkartıyoruz)
lafın kısası beklenen oldu, gün boyu dolar düşer, ve bundan sonra maksimum 2.10 larda sabitlenirse yinede büyük bir zarardan dönmüş olacağız.
Bu gun yeni fed başkanı allen konuşmaları var. Eğer kötü konuşursa 1290 u aşmada yükselebilir. Eğer iyi olumlu konuşmalar gelirse ve satımlar başlarsa 1260 lı seviyelere çekilecek 72 saat içinde.
Aynı konuşma tl üzerinde sınırlı etki etsede içeriden gelen tepki ve haberlerle 2.22 li seviyelere yükselebilir.
Bu açıklamalarım yatırım tavsiyesi değil, kişisel görüşümdür.
Kafam karıştı bi konuda . Bu gün altının gramını sordum kuyumcuda Alış : 84 Satış : 89 dedi . Elimdeki altını bozmak istesem 84 den alıcak yani gramını. Altının gramı 94 küsürlerde olmasına rağmen bu fiyatta altın bozmak aptallık oluyor.Tabi allah kaza bela vermedikten sonra . Acaba gidip bi antın hesabı açtırsam elimdeki altınları bankaya getirsem benden gramını ne kadardan alır banka . Mesela yapı kredi de hesabımda var oraya götürsem 80 küsürlerdemi alıcak yoksa 92-93 den mi grama ceviricek![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Senin kuyumcu bence çakal. 1 liralık alım satım komisyonunu anlarımda %10 luk alımsatım olmz. Başka bi kuyumcuya gidin. Yada bankalarla görüşün sanırım altında finans iyi gibi
Şu geldi aklıma 89 dan veriyorsa. Evi sat altın al o kuyumcudan. Bankaya 92-93 ten rahat satarsın. Günde 5 bin temiz kazanırsın
Ben en iyisi bankaya getirip vereyim altını
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)