altın inceden gidiyo
Rusya'dan 'teslim ol' çağrısı - Milliyet Haber
Beyler
altın alın. Evi köyü satın altın alın.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Eger rusyanın gerı adım atmıyacagını dusunuyorsanız tl bazlı ıslemde hem ons dan hem dolar artısından kazanırsınız.
Tersı olursa fena gerı gelır,soluksuz 1285 e duser.
Ben gerılımın bır sure devam edıcegını dusunuyorum.
altın kontrolü iyi yapılması gereken riskli bir finans aracıdır şu sıralar.dalgalı seyir göstermektedir ve böyle devam edecektir.önemli olan direnç ve destek noktalarını yakalayabilmek.bu da dünya piyasasını iyi takip etmekten geçer.dolar bu seviyelerde seyir eder.onz a bakmak gerekir bu durumda yüklü altın alış satışlarının ben olacağını düşünmüyorum.dışarıdan seyretmek daha mantıklı geliyor.en azından altın 93 92 lere inene kadar.elinde altını olanlar kâr da ise bu sıralar günün en yüksek fiyatnı yakalayıp satılabilir.93 leri bekleyip tekrardan alınabilir diye düşünüyorum.
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
90-92-98tl vs konusmak cok dogru degıl.
Cunku bu sevıyeyı hem $/₺ hemde obs etkılıyor.
Ons yukselıyor ama dolar dusuyor,tl olarak aynı yerde sayıyor. Burada teknık calısmaz.
Bundan dolayı ıkı enstrumanıda takıp etmek gerek yada tl nızı dolar yapın,dırek ons alın. Hep dolar kazanıp dolar kaybedın...
altın 98 i geçti, napsam bozdursammı dahada yükselirmi? düşermi düşecekse hemen bozdurayım hiç olmazsa gramından 10 lira zarar ederim zararın neresinden dönsek kar dır derim
e60 535d & THE A45 AMG
Altın Fiyatları ve Altın Piyasasından Güncel Veriler - Doviz.com
burada satış ve alış gram altın için 99 larda geziyor fakat kuyumcu 89dan alıyoruz dedi.
aynı şekilde ata altın içinde 645 alış 650 satış fiyatı verdi. kuyumcuların bu denli oynaması normal mi?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)