User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
56 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Aracım bağlandı..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi arabayı baglıoruz takip et ne demek yaa nie takip ediosun?arabayı kitle çık evine araba burda al çek de zaten adam çekiyo daha fazla ne yapabilirki?en fazla 50 tl fazla çekici parası verirdin ben olsam öyle yapardım hatta bazen basıp gidiolar ugrasmıolar bile

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş Olsun bu Ara cok Arttılar geçen gün abimin 1.2 albeayla cevirdiler gaza bas dedi bastım ekzos var dedi abi sacmalama araba komple orginal git bak istersen dedim sonra bıraktılar
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun her yerde sıkı denetim var suan sahil yolunda kuyruk oluyo cevirmede görüyorum sürekli.
    arabaya gizli kontak yaptırın oyle bir durumda elektriği kesin ve polis görünce kenarda bekleyin yanınıza gelirse acın kaputu ugrasın araba bozuldu die birazda sıkılmıs rolu yapın arabayı cekemez biryere sonra varsa yakından arkadasınız arabayı cekerek cevirmenin önunden geçirin ilerde gazlayıp devam edersiniz
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RED DEVIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi iyide satışı serbest takması nie yasal değil.. Tamam ses olarak cok sıkıcı olabilior vatandaslar için lafım yok ama satışı yasal ya ben buna akıl erdiremiorum.. App plaka ya gelince cif mühür gecer die duydum bnde app kullanıorum fransız yazılı kesik uclu polis ellikere cevirdi bu ne dedi artık bole plakalar dedim yedi kek ve bu kadar cahil beleşe polis olan kişilerde var işte.. Cok sıkıntı polisler de var cok saf olanıda var ne diim herkez kendince haklı..
    Bu soruyu ben de kendi kendime çok sorardım birgün dükkana gelen trafik polisine yönelttim, aynen şu cevabı verdi:

"Satın almak veya takmak suç değil takılı halde bulundurmak suç"

...buyurun yorumu size bırakıyorum.

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun (
    ATA MOTORSPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu soruyu ben de kendi kendime çok sorardım birgün dükkana gelen trafik polisine yönelttim, aynen şu cevabı verdi:

Benim bildiğim bu tür aksesuarlar racing ve street diye 2'ye ayrılıyor. Racing modelleri takmak yasak çünkü yarış amaçlı ürünler. Ama dükkanlarda satılıyor ne yazık ki. Normalde satılmaması lazım cadde arabasına.
    Street türü ürünlerin ise genelde gerekli belgeleri oluyor ama memleketimde ne kadar dikkat edilip, kaile alınıyor tartışılır.
    Okumadan imzalamam.....

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yorum yapacak birşey yok, bu tarz son susturucular CADDE kullanımı için satılmıyor.

SPORT kategorisinde PİST kullanımı için satılıyor. Daha önce de defalarca anlatıldı burada.

Bu susturucuları pistte takıp istediğiniz kadar arabayı böğürttürün hiçbir polis size birşey söyleyemez.

siz bunları alıp aracınızda CADDE kullanımında kullanırsanız (benim gibi) bu şekilde durumları da göze almış olursunuz.

iş bu kadar basit...
    Loading...

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ciddi ciddi düşününce mantıken adamların sizi bağlaması normal çünkü bu cihazların cadde kullanımı yasak , beni de bağlayabilirler bunu bilerek lades demeyelim lütfen .. DC da bir belgeselde görmüştüm polis modifiyeli aracı çevirip kaputu açtırıp tek tek parçaların ruhsata işli olup olmadığını soruyor .. Allah bize de o günleri gösterir inşallah yapılan modifikasyonları ruhsata işletir rahat gezeriz..

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RED DEVIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi iyide satışı serbest takması nie yasal değil.. Tamam ses olarak cok sıkıcı olabilior vatandaslar için lafım yok ama satışı yasal ya ben buna akıl erdiremiorum...
    Bu daha önce açıklanmıştı.

Bu tür ürünler Türkiye'ye Spor Ürünleri olarak girer ve sadece pistlerde kullanımı serbesttir sokaklarda yine yasak...
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha ! Hep beraber o kadar dolaştık takıldık ettik hiç birşey yoktu.. Beni aramışsın dün gece şarjdaydı telefon.. Egzozun bağırmadığı halde bu şekilde olduysa benim hala piyasada dolaşıyor olmam büyük şans kanka :S Ne yaptın araç otoparktamı şuan ??
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun,
    Son zamanlarda anlaşıldığı üzere eksoz ve filme taviz yok...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuhh be parkederkende arabamı baglanır senınkıde ne sans ( gecmıs olsun neyse herseyde vardır bı hayır
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ürünlerin çoğunun kutusunun üzerinde off-road use only yada do not use on public roads diye yazar zaten . dikkat etmişsinizdir belki

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen beni de çevirdiler saçma sapan bir yere ters yöne girilmez levhası koymuşlar , 2. sokaktan çıkınca tabelayı görmek imkansız. Polise diyorum levha görünmüyor gelin bakın , yok diyor yazdım bi kere cezayı iptal edemem. Sonra baktım diyorki araba senin mi? sizi ilgilendirir mi dedim *** gibi kaldı. Evrağı imzalayın diye kalemi uzattı, bindim arabaya bastım gittim. Ceza yazdılar mı postayı koyup gidicen bunu anladım.

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cadde pist kullanımı felan farketmez aracımda herhangi bir şey yok ama inş. bana denk gelirler.. bu polis amcalar uzun zamandır ana haberlik olmadım bu sefer olurum heralde ... a.q çocukları millet ülke bölünmesin şehitler ölmesin diyor bu pezevenklerde iki tane kıçı kırık egzosun peşinde inş. bana denk gelirrler... çocukca gelmesin harbi kavga etcek arıyom ya kacarım araçla ya iner kavga ederim.. bence biz de hata kabullenip inmicen aşa bağlatmöıcan.. itnelere vermiyorum arabmı arkadaş skıkıyorsa alsın..
    low is low

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bi kere polise çiçek verdim ne demek istiyosun dedi bindim arabaya uzaklaştım
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim bu tür aksesuarlar racing ve street diye 2'ye ayrılıyor. Racing modelleri takmak yasak çünkü yarış amaçlı ürünler. Ama dükkanlarda satılıyor ne yazık ki. Normalde satılmaması lazım cadde arabasına.
    Street türü ürünlerin ise genelde gerekli belgeleri oluyor ama memleketimde ne kadar dikkat edilip, kaile alınıyor tartışılır.
    Bir de yanlış hatırlamıyorsam trafik kanunu ilgili madde gereği ilk yakalanışınızda sizi uyarması lazım polisin. Aracı bağlayamaz.
    Uyarıldıktan sonra ikinci kere yakanırsanız bağlanıyorsunuz ama memleketimde bu tür bir takip sistemi sanırım yok.....
    Okumadan imzalamam.....

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de yanlış hatırlamıyorsam trafik kanunu ilgili madde gereği ilk yakalanışınızda sizi uyarması lazım polisin. Aracı bağlayamaz.
    Uyarıldıktan sonra ikinci kere yakanırsanız bağlanıyorsunuz ama memleketimde bu tür bir takip sistemi sanırım yok.....
    memleketimizin neyi doğru ki.. kendimizi avutuyoruz.... bizim somali severler ist dışına çıksında köyleri bir gezssin...orda yardım sayılarını takip etcek sistem var tabiki.. kara para aklmanın daha temiz yolu varmı
    low is low

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cadde pist kullanımı felan farketmez aracımda herhangi bir şey yok ama inş. bana denk gelirler.. bu polis amcalar uzun zamandır ana haberlik olmadım bu sefer olurum heralde ... a.q çocukları millet ülke bölünmesin şehitler ölmesin diyor bu pezevenklerde iki tane kıçı kırık egzosun peşinde inş. bana denk gelirrler... çocukca gelmesin harbi kavga etcek arıyom ya kacarım araçla ya iner kavga ederim.. bence biz de hata kabullenip inmicen aşa bağlatmöıcan.. itnelere vermiyorum arabmı arkadaş skıkıyorsa alsın..
    merak etme aynısını ben yaptım dedim aferim pkk ülkeyi bölsün siz vatandası burda s..ye calısın hadi arabamı cektin mutlu oldunmu kos amirine sana madalya taksın dedim elimlede alkısladım bravo die benle düzgün konus sana polise hakaretten dava actırırm dedi bi b.k yıyemessin dedim bindim arabaya sara sara kalktım ilerdeki el kol işareti yaptı sesi duyunca dur gibisine üstüne gittim kactım arkadan 128 daha yazmıslar polisin dur ihtarına uymamak tehlikeli arac kullanmak vs maddelerinden.
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)