yanıklar dısında güzeldi bencede tesekkürler org. için:)
Printable View
yanıklar dısında güzeldi bencede tesekkürler org. için:)
seko benim arabanın fotosu varmı
ben çekmeyi unuttum , gündüz jantlı bir fotosu olsun:D
valla acayip yanmışız :)berkay yolda bi kaç foto çekmiştin rica etsem atabilirmisin?
gercekten cok guzeldı sımdı gırdım eve ama hala gozumun onunde,sesler ise kulagımda..bırısının yanına bınmek cok ıstedım ama kısmet olmadı..cbe plaka ve rob plaka bmwlerın seslerı gercekten cok hostu..ozgunun genelde yanında oturdugu sacları 3 numara olan cocuk bence ıclerınde en ıstıkrarlı olanıydı..ısmını bılmıyrm kusura bakmasın =)
serkanım sarı tşortlu olan benim.
Otoparkta bizim arabanin fotografini ceken varmi?
Güzel gündü , başlangıcı bizim konvoy için biraz sıkıntılı oldu ama devamı güzeldi , kulaklarımın pası silindi :) Ama devamında sıkıldım , erken kaçtım evdekileri götürmem gerekiyordu zaten , sonuç olarak güzeldi yani :d
bomba bi gündü organizasyon güzeldi ellerinize sağlık araçlara maşallah müzik olayı falan çok hoş olmuş avrupadaki organizasyonlara benzemiş :)
Gelen , izleyen , yorum yapan herkese teşekkürler.Seyirci katılımı bizler için önemli , ne kadar kalabalık olursa organizasyonlar o kadar dikkat çekiyor.Bu sayede de bizde daha kaliteli günler düzenleme şansı buluyoruz.
:) Fotoğraf yarışmasına katılacak arkadaşlar açacağım konuyu takip etsinler.
Yarışma haricinde fotoğraf paylaşmak isteyenler şu konuyu kullansınlar , dağınıklık olmasın :
http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post2558777
ben bronzlasmısım gene baya gelınce onu farkettım :) cok guzel zevklı gundu beyaz s13 e bındım bende masallah cok keyıflıydı son donemecte en son cok guzel suruklendık harıkaydı bırazdan sahıbındenı acıp arkadan ıterlere bakıcam... :)
evveeettt gene cok guzel bi organizasyondu :D:D:D:D
ama en guzel ayrıntıları kacırdınız bence,,, gun sonuna dogru baktım bi polis dogukan manconun arabaya bindi,, bikac tur attılar polis amcam gulumsemeyle cıktı arabadan:D:D:D:D
ama en son sakallı HACI amcam arabaya bindi milleti bi gırgır şamata yaptı anlatamam,,, hele dogukan tam onumuzden yanlayarak gecerken HACI amcam bi ell sallayışı var orda millet alkışı kopardı zaten :D:D:D:
guzel gundu gerçekten,,, yakın zamanda fotoları (ozellikle HACI amcamı :D) bekliyorum.
tşk
Rıdvan.
Buradan GÖKHANOLUK u esefle kınıyorum :D spin King :D :D
düzenleyenlerin emeği geçen herkese teşekkürler son derece güzel bir gündü bizim için.farklı araçların gelmesi dahada eğlenceli hale getiriyor bu işi.3 senedir takip ediyorum.tüm araçlara tüm sürücülere maşallah mustafa+mert'e ayrı bir maşallah