![]()
eyvallah arabam fena tozlanmıstı yaw içimden hiç çekmek gelmedi
)) saolasn.
![]()
eyvallah arabam fena tozlanmıstı yaw içimden hiç çekmek gelmedi
)) saolasn.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Arada kucuk cocuklarin da sirayla bindirildigini gorunce gunun tam festival havasina dondugunu hissettim valla cok iyiydiEmegi gecen herkese cok tesekkurler
Tek aksilik olarak asiri yuksek sesli muzik o ortamda bu kadar gerekli degil diye dusunyorum, sikayet edip mumkun oldugunca o taraftan uzaklasan cok kisiyi de gordum, biraz daha kisitlanabilir sanki![]()
abi biraz önce yüzükle saati cıkardım görütü felakettigidip aynaya bi dikkatli baktım burun ve anlım yanmıs allahdan esmeriz
beyaz tenliler fena olmustur kesin
![]()
Bu işi bu kadar insanın yapması ve seyretmesi cok hoş.Bu dal da git gide gelişiyor.Bende ilk defa gittim canlı izledim iyikide gitmişim.Güzel vakit gecirdik.Bir kac tanıdık görünce neşemizde yerine geldi.
Organizasyona katılan bütün araclara maşallah.
DynoDynamics in Ecutuned
cok güzel bir gundu keyif aldık yandık biraz ama olsun.
dogukan abinin cocuklardan sonra hacı dayıyı yanına alarak yanlaması ve show yapması günün en güzel dklarydı varmı o görüntüyü yakalayan![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kötü olarak eklemek gerekirse köpeklerin ilk saat içinde kavgaya tutuşması, rica edelim bir daha getirilmesin üzücü bir olay yaşanabilirdi
mümkünsede müzik uzak bir yerde çalsın eger olursa diger sefere![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
güzel gündü surat kırmızı spec olmuşum bende bayasarı laci 5.40bmwler gayet iyidi valla
ps: 5.40 resmi harika çıkmış
1881 - 193∞
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yaw ben bu arada turgayı görmüşüm hatta el sıkısmısız ama turgay oldugundan haberimz yok![]()
atıcam utkuda 9dan beri urasyrm artık dermanım kalmadı yatıyım yarın atarım
herkes gibi bizde pancar olduk güneşten ama olsun çok zevkliydi.cbe e36 ya hayran kaldım. güzel foto.lar çektik atacım bende.
redbulcu kızları tam çıkarken yakaladık 5 tane yapıştırdık.
gidişte lastiği patlayan arkadaş ismi neydi bilmiyorum geçmiş olsun inş. daha önemli bi sorun yoktur.
Gebzeden tren-metrobüs-minübüs bütün toplu taşıma araçlarını kullanarak geldik.Buna değdi diyebilirim.bostancıda yer bulamamak bizi yıldırmadı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)