Pardon ama hiçbiri benim cevabım değil veya yakın değil..Genel hayatım küfür odaklıdır.Teşekkürüm bile küfülüdür.
kuralcı çıktı.
Pardon ama hiçbiri benim cevabım değil veya yakın değil..Genel hayatım küfür odaklıdır.Teşekkürüm bile küfülüdür.
kuralcı çıktı.
Birşeyin fiyatını sorarken...
“Yok canım hiç de öyle değilim”
“Ne kadar güzel sözler bunlar”
“Teşekkür ederim”
“O sizin iyiliğiniz”
ben bu soruları cevaplayacak şık bulamıyorum dengesiz çıkabilirim![]()
kuralcı diyor ne zaman küfretmek kural oldu
birde birader ve eleman kelimelerini eklemeleri lazım![]()
körler sağırlar
Bu aralar en çok kullandığım kelimeler aşağıdaki gibidir![]()
Karaktersiz
Sıfır Karakter
Eksi Karakter
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kuralcı , yalnız şıklara baya güldüm![]()
kuralcı cıktık iyimi![]()
OEM+
alaycı cıktım bende D:
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Alaycı
Yeni tanıştığınız insanlar tarafından alaycı umursamaz biri olarak algılanıyorsunuz ama sizi yakından tanıyanlar insanlar aslında ne kadar dostalrınızı önemsediğinizi biliyor. Onlar için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığınızın farkındalar. İlk tanıştığınız insanlar da sizi alaycı olarak algılıyor olsa da alında sizinşle çok keyifli vakit geçiriyorlar çünkü sizinle her durum rutin ve sıkıcı olmaktan çıkıyor. Siz her olaya farklı ve renkli bir açıdan bakarak olaylara eğlence katıyorunuz. Aslında amacınız da bu zaten hayatı daha neşeli kılmak, hayatı sıradan olmaktan çıkarıp her duruma bir tat katmak. Aksi takirde herşeyin tekdüze olduğu bir yaşam size boğucu gelecek ve siz bu duruma asla alışamayacaksınız.biraz uyyo canım tam olmasada
![]()
KURALCI
Siz kuralları, ilkeleri olan birisiniz. Sizin için belli sınırları olmayan hiçbirşey makbul değil. Sınırlarınızı aşacağını düşündüğünüz insanlara da mesafeniz bu yüzden. Ve yine bu yüzdendir ki ilk tanıştığınız insanlar sizi soğuk ve mesafeli olarak tanımlıyorlar oysa ki siz dostluklara çok önem verdiğiniz için hayatınıza herkesi almıyorsunuz ve arkadaş seçiminde diğer insanlardan çok daha hassassınız. Sizin için birlikte vakit geçirmek ve eğlenmek yeterli bir neden değil arkadaşlık kurmak için. Çevrenizde güveneceğiniz insanlar olsun istiyorsunuz. Bu nedenle iyi ve güvenilir dost denildiğinde sizin isminiz ön sırlarda çıkıyor hep.
34EV4212