eğer es ise bence en fazla taş çatlasın 26
ls ise yine taş çatlasın 24
eğer es ise bence en fazla taş çatlasın 26
ls ise yine taş çatlasın 24
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
evet senin araba maksimum 24 eder normal rakamlarla.. ama forumda ve sahibinden'de 27-28 e okutursun![]()
![]()
İnternette fiyatlar yüksek kurban bayramından sonra kışın başında araba pazarlarına gitmenizi tavsiye ederim.
Şimdiye kadar bütün arabalarımızı pazardan aldık oradaki piyasanın internetle alakası yok.
Örneğin Vtec2 ls 2008 yılbaşında 19 liraya almıştım ağustos ayında 24.250ye satmıştım.
Araba almak için doğru zamanda değiliz ama güzel satılır![]()
Piyasanın alayı abartı, 2 ay önce 98 vtec sedan tertemiz takastan geldi ilan verdik 23.000 den bakan olmadı. 20.000 den verdik gitti. Yani piyasa balon. Herkes astronomik birşeyler istiyor ama "aceba arayan veren olurmu" mantığınla
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
favorilerimde fd6 kasa var 27.500e elegance sunrooflu
siz neyden bahsediyorsunuz ya
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
türk milletinde kolay yoldan para kazanma isteği olduğu sürece bu piyasa düşmez azcık mantıklı düşünen insan gider o paranın üstüne kredi çeker sıfır araba alır millet takmış honda da honda ondan sonra herkes ağlıyo piyasa yüksek diye az bile bence 98 model bildiğin honda artık ne varsa bu kadar tapılacak 20 lira akıl işi değil bence zevk meselesi tabi
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
bı kac araca ses etmıycem ama gercekden mal mal fıyat ıstıyenler var. bunların ben yüz şekillerini önümüzdeki ay görücem turşularını kuracaklar vtec lerin![]()
DRİLL
Dr.Ecu
hükümet düşer, enflasyon düşer, vti düşmez
bu olayı ben araba ararken sitedeki coğu kişi gördü ama makaraya sarıldık yok bi araba bulamadn diyesonrasında araç arayan herkes bunu yaşadı şuanda hala devam ediyo diyadinin dediğini yapması lazım acil arac ihtiyacı olmayan arkadaşlar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)