umre'ye git , hayatın başlamadan bitsin![]()
umre'ye git , hayatın başlamadan bitsin![]()
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
maldiv 10 bini bulur yaaa yurt dışı zor olur şu an pasaport vs.
turkiye il sınırlarında düşünüyorum
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Antalya olabilir. Gündüz saklıkentte kayak yaparsınız akşamüstü otele gelip denize girersiniz.
IN BOOST WE TRUST
Mısır iyi fikir bence kışın soğuk yerlere gitme derim![]()
ilk aklıma ayvalık cunda ve bolu abant geldi ama eğlenceli sıkılmıyacağımız biyer demişsin ondan o aylarda yurt dışı daha mantıklı olur çünkü o tarihlerde Türkiye sınırlarında çoğu tatil merkezi boşalmış oluyor ozaman da pek keyifli olmuyor tatil.mevcut bütçeyle bence tayland tarafı mantıklı olur dayım her sene gidiyor ve sudan ucuz olduğunu anlatıyor bir araştır derim bunun dışında güney amerikada mantıklı olur küba rio dolayları. bugünlerde euro ve pound fiyatları ortada ondan avrupa ve ingiltereyi tercih etmezdim ben bu ortamda.eğer illa avrupa dersende ispanya turu mantıklı olur bence.
bu arada allah mesud etsin![]()
tayland sakat yer bence oraya biz gidelim![]()
Oliviera Resort - Kalem Adas
sadece balayı için ama...
alanya utopya world harika bir otel.
Okan meristur gir iletisim bilgilerinden ulas benim ismimi ver ve sor onlara gerekeni yaparlar fazlasiyla hem de![]()
Otelciler dökülmeye başladıAralık ayında Antalya da sezon kapalı olduğu için çok tatsız ve zayıf olur balayı ve sana tavsiyem Tam bir balayı oteli olan Adam & Eve otele gitme sakın , konsept baştan çıkartıcı fakat servis yerlerde ..
Selam arkadaşlar 04/11/2012 tarihinde evleniyorum ve balayına cıkacagım tatil için bir hafta yurt içinde güzel yerlere gitmek istiyorum mesela kapotokyaya gitmek istiyoruz.o aylar iyi olur diyorlar 2 gün filan kalırız başka neresi olabilir manzarası güzel olan gittiginize degecek yer neresi olabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)