pardon?................
Printable View
ufak yanlış anlaşılma olmuş:D bakalım tamam dersek yarın fatura kesiliyor aksilik çıkmazsada bayramdan sonra alıyorum..
Arda zamanında açtığın o kadar konunun sonunun alfaya bağlanacağını tahmin etmemiştim.Hayırlı olsun güle güle kullan :)
ama bu araçlardaki olay hondalardaki gibi değil maalesef.farları ya mercekli alırsın yada halojen merceksiz alırsın.sadece farı alayım içindeki kiti dursun veya hondalardaki gibi halojen reflektöre servis xenon takmaz.yeni hondalar için piyasa malı d2r 4300 -5000k bi kit alırsın daha ucuza getirirsin fakat lükse kaçan araçlarda bu olmaz.sciroccoda 500-600 euroya xenon alabiliyoken dısarıdan bunu tedarik etsen kesinlikle daha pahalı olur mesela.farıydı kodlamasıydı kitiydi.
Mitoda bir panda:D hayirli olsn kardesim
Ama volvoyu surdugun gibi mitoyuda surersen dagilir o araba,tumseklerse gaz kes:D
Arda hayırlı olsun şimdiden kırmızımı :D
ben bugun beyaz çift egsozlu bi gıuletta gördüm biri en sağda biri en solda bunun motor gücü nedir ?
Hayırlı olsun arkadaşım, otomatik adına birşey diyemeyeceğim, ama keyifli bir araç mito, dinamik sürüş modunda farkı kısmen hissedersin.
Bu arada ben aracımı xenon farsız aldım, ama orjinali mercekli olduğundan elif tuningten aldığım ztech xenonları kullanıyorum yaklaşık 3-4 haftadır herhangi bir problem yaşamadım, arıza ışığı yakmadı.
Mitonun da difüzörleri var bu arada ancak shop.alfisti.net üzerinden satılıyor. Kargosu ve gümrüğüyle beraber yaklaşık 750-800TL ye mal oluyor. Boyatacaksan montajıyla birlikte ustasından ustasına göre değişse de 100-200TL arası bir masraf daha çıkabilir.
hahha volvoyu mumkun oldugunca kullanmıyorum, suzuki jip var onu öyle kullandığım için alışkanlık oldu:D
yok, sedefli beyaz gibi birşey. daha kesin birşey yok, yani büyük ihtimalle alınacak gibi duruyor, bakalım artık
bugün test sürüşüne çıktım, dinamic ve normal kullanım modu arasında dağlar kadar fark var. tip itibari ilede hoşuma gitti benim, içime siniyor. difüzor kısmına gelirsek- kendim yaptırırım belki:)
sormak istediğim bir soru var, katalogda coilover var kendinden araçta diyor. bir bilginiz var mı acaba?
bende ıtırafta bulunuyum sıze sıfır combo almıstık 2009 model dukkanda yatıyodu ne kazası nede boyası vardı dedık bosuna yatmasın satalım paraya cevırelım kız gıbı araba ya 45.000 km deydı goturduk galerıye araba tavan dahıl boyalı cıktı .arkadasıma passat aldık 2011 model normal degerınden 5 mılyar asagı vermısler supelendık kabut ve sol camurluk degısmıs boyanmıs cıktı sıfır arabada
MiTo'da karar kılınmış.Hayırlı olsun.
Giulietta'larda mercekli far ve ledli gündüz lambası standart zaten.Fakat xenon opsiyonu eklendiğinde o mercek;standart sarı ampul taktıkları mercekten olmuyor.Bi-xenon'lu olduğu için merceği de farklı.Dolayısıyla sonradan takılan xenonla özellikle aydınlatma olarak ciddi anlamda fark var.
He xenonsuz model alınıp;üzerine H7 6000K'lık xenon da takılabilir o ayrı bir konu.
Ama sıfır araç alırken o opsiyonu da öder bi-xenon keyfini yaşardım ben olsam.
siz bayiden aracınızı alırken opsiyon seçimi sırasında xenon/deri döşeme seçtiyseniz bayi zaten aracı fabrikaya o şekilde sipariş verir. servisin gidipte araca aksesuar kısmında sattıkları xenondan takma veya gidipte deri kaplatma imkanı yoktur.
eğer sizden xenonlu sipariş alıpta fabrikaya siparişi xenonsuz şekilde iletir de araç geldiğinde ben xenonunu takarım bunun derse, aracı alan kişinin başına talih kuşu konmuştur. o bayi cebine kalacak bin liranın hesabını yaparken şimdi açılacak dava ile milyon lirasını kaybedecektir.
Aracımız 0 ama biri önceden arabayı sipariş etmiş, almaktan vazgeçmiş. BU araç o araç. O yüzden arabada eksik olarak sis farı, cam tavanı ve bi xenonu yok. Tek eksikleri bu. Bide 170 lik versiyonu değil ve jantı .oktan azıcık:D
mantıklı:D