|
|
#1 | |||
![]() |
Öncelikli olarak konuyu nereye açsam bilemedim. Yanlış yerdeyse şimdiden kusuruma bakmayın
Sormak istediğim bir soru var. Araba bakınırken babam giuletta baksanıza, 0 alırsak volvoyu takasa veririz diyor.(volvonun kazası çok olduğundan bir şekilde elden çıkarma taraftarıyız) 0 alırsak takasa veririz diyor diğer türlü elimizde kalması muhtemel diyor. Ben şimdi Alfanın sitesine baktım, 1.4%B MultiAir sanırsam 170 lik ve full olanlarından, 25.000 euro diyor. Ekstra donanım olan hali mi 25.000 euro yoksa üstüne opsiyon gelince artıyor mu bu bir. İkincisi otomatiği var mı varsa şanzumanı nasıl? Sahibindende ilalara baktım hepsi manueldı, yine anlamadım birşey. Alfanın sitesi bomboş, hiç birşey anlamadım. Eğer 1.4TB MultiAir yada diğer modelinden kullanan olupta beni bilgilendirirse çok sevinirim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
baz fiyatıdır o.. ustune mutlaka eklenir
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Kalkip gitsene olm bir alfa bayisine
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
gidicem gün içindede gitmeden önce sorayım dedim yinede bi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
a3 - scirocco ne oldu?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
giuletta 0 olacağından bi adım önde gibi ama gönlümde esas olarak scirocco yatıyor valla
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
Julyetta yı berkay'a sor arda 307 xsi nickli. ondada kırmızısı var.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: -
|
Selamlar
Otomatiği yok aracın şu anda daha gelmedi eğer benzinli istiyorsanız 25.000 euro baz fiyatıdır sizin için fiyat alabilirim İzmir bayisinden bendeki araç dizel 105 hp olanlardan Renk farkı 500 euro falan tutuyor siyah ve rosso alfa haricinde . Edit : İncelerken spor baket ve normal paketi inceleyin deri koltuk ayrı bir keyif benim araçta blue&me var ama sadece flash disk ile müzik dinlemek için kullanıyorum o opsiyon yerine cam tavanda seçebilirsiniz sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olurum elimden geldiğince saygılar |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
ses sistemi nasıl bir vw yada audi ile karşılaştırınca? benim istediğim opsiyonlarda cam tavan ses sistemi xenon far bide yol bilgsiayarı, başka birşeye gerek yok
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
Deri döşeme - Xenon gibi eklentileri neden araçla beraber alıyorsunuz?
İstanbuldaki arkadaşların çok iyi bildiği, ben dahil çoğu kişinin deri döşeme konusunda ilk tavsiyesi olan bir yerin sahibi yıllar önce demişti ki; Fabrikadan araç çıkıyor, müşteri deri döşeme isterse araç bize geliyor. 500 liraya deri döşemesini yapıyoruz, servis sizden 2000 lira deri döşeme farkı alıyor. Eh aynı durum xenon için de geçerli.. Serviste kullanılan xenonlar dışarıda satılan markalardan çok farklı değil. 70 e alıp kim bilir kaça satıyorlar.. Özellikle bu tarz eklentileri aracı aldıktan sonra dışarıda yaptırmakta fayda görüyorum.. Garanti konusunda şahsi tecrübelerime dayanarak sorun yaşamadığımı da belirtmek isterim. Son Düzenleyen Evrenoz; 24-08-2011 12:31. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
Dizaynı harika bir araç gerçekten
söylemeden edemicem
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
Ses sistemi konusuna gelince 3 yıla yakın komple tesisatlı arabadan inip buna binince yadırgadım ve sol ön hoporlörü patlattım sanırım cızırdıyor ama Benzinlilerde BOSE hifi sistemde oluyor ücret farkı ile subwooferlı. Xenonu servisten almayın bencede dışarda yaptırırsınız . |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
dizel otomatiği var mı acaba? bu arada fiat motora sahip olması büyük avantaj bence.
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
TechTurkey
|
![]() Far ve yıkama grubu elbette servisten alınmalıdır. Ancak far alındıktan sonra içerisine konacak xenon'u servisten almama taraftarıyım. Bahsettiğim kişi aynı kişi midir acep? Bunca yıldır adını / tavsiye edildiğini duyarım, kendi aracıma da yaptırdım daha memnun olmayan görmedim? |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Clio RS182
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: yok
|
Alfanın spor koltuklarının gördüm oldukça başarılılar.Bunu bir döşemecinin 1'e 1 taklit etmesi zor.
Etse bile isteyeceği ücret azımsanmayacak kadar çok olacaktır.Ayrcıa birde güvenlik var.Koltukların içindeki yan hava yastıklarının üstündeki kumaşı lesip yerine yenisini dikmek elbette orjinali ile aynı olmayacaktır. Pardon birde xenon var.Merceksiz xenonların ne kadar göz aldığı belli zaten şimdi yeni arabanın orjinal farını deştirip mercek koydurup custom birşeyler mi yaptıracak?Hadi diyelim elektriği yanlış bağlandı.Tüm sistem yandı hadi bakıyım servise..Servis fatura çıkartınca gelip konu açarlar bu ne sanki arabayı yeniliyorlar diye. |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
sıfır araçta sonradan takılan opsiyonlara verilen paralara yazık valla garantiden çıkmaz aracınız diyede süslüyorlar bir güzel. __________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:39 ::::

Sormak istediğim bir soru var. Araba bakınırken babam giuletta baksanıza, 0 alırsak volvoyu takasa veririz diyor.(volvonun kazası çok olduğundan bir şekilde elden çıkarma taraftarıyız) 0 alırsak takasa veririz diyor diğer türlü elimizde kalması muhtemel diyor.