Adresler bunlar.Ellerinde yoksa toptancıyı arar ordan da şanslarını denerler..
ÖZDÜZGÜN OTOMOTİV LASTİK TİC.LTD.ŞTİ. - FIRAT OTO LASTİK
nar Oto Lastik, MICHELIN , GOODYEAR , BRIDGESTONE , DUNLOP , PIRELLI , CONTINENTAL
Adresler bunlar.Ellerinde yoksa toptancıyı arar ordan da şanslarını denerler..
ÖZDÜZGÜN OTOMOTİV LASTİK TİC.LTD.ŞTİ. - FIRAT OTO LASTİK
nar Oto Lastik, MICHELIN , GOODYEAR , BRIDGESTONE , DUNLOP , PIRELLI , CONTINENTAL
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
çiftçi lastik denen yerden sakın ha sakın lastik almayın. hatta almayı bırakın almaya kalkışmayın bile. bana var gel al abi dedikleri lastik için gittiğimde abi sana patron yanlış demiş o zaman hiçbir lastiğe yok demez falan gibi abidik şeyler söylediler. ve anladığım kadarıyla bu kumho ku31 benim ebadlarda yok
sanırım yarın hallolacak. hiçbir yerde ku31 yok. hele ki adamlar sürekli abi bu lastik süper abi sen bakma sanal dünya ya vay efendim bu lastik soyle super. herkes gerizekalı bi bunlar akıllı aq. neyse ki sanırım tanıdıklar ile cozecegim bu işi. halledince yazarım artık.
hocam düşünürseni ankamallden sitelere doğru giderken tekin oto var oraya bi sorun isterseniz yoksada ellerinde bulmaya çalışırlar dürüst bir yerdir.
feel is everything
özdüzgün de mehmet yada fatih i bul yardımcı olurlar, tüm lastiklerimi ordan aldım, hatta şirket araçlarınada ordan alıyoruz. en son benım duldule dunlop sp sport lm 703 aldım ordan şimdilik memnunum
farkı yaratan ayrıntılardır...
ya ben de diyorum kumho almayıp conti mi alsam veya toyo mu alsam. sanırım alacağım yer karsız verecek lastikleri. bu durumda ne alsam acep diye duşunmuyor degilim. misal bu kumho ku31 ler piyasada 135 liradan satılıyor. ben 4 tanesine 376 lira mı ne verecekmişim. e bu durumda lastik markasını degiştirebilirim. continental sport contact mıydı iyi olan premium contact mıydı. veya michelin e yoneleyim diyorum ama balon yapıyor hep gozumle gordum.
yani iyi bir lastik olarak ne onerirseniz oldu soru..
şehir içi kullanım içinse daha yumuşak hamurlu lastikleri tercih ediniz ses yapmaz sert hamura göre.(michelin,yokohoma,toyo,nexen,nokian). Uzun yol içinse biraz daha sert hamurlu lastik markalarını tercih edebilirsiniz daha uzun ömürlü olurlar(dunlop sport serisi,Brigstone bazı serileri).
feel is everything
çiftçi ticaret diyecektim ama zaten arayıp görüşmüşsün. Ama enteresan bir olay yaşamışsın.Biz oradan çok lastik aldık ama hiç böyle bir şey duymamıştım
![]()
peki bu markaların hangi modelini tercih etmek lazım asıl soru o bence
abi sorma ben hayatımda bu kadar abuk bir yer görmedim. telefonda üstüne basa basa sordum ku31 mi diye. gel gör ki bana ayak yapan adam oranın sahibi imiş(müşteri gelir istediği lastiği bulamaz biz ona elimizde kalanı ittiririz gider zihniyetinde biri işte) zaten imam cemaat misali bana diğer lastikleri tanıtmaya çalışan eleman da akıllara zarardı. hayır önce özür dilediler durumdan ötürü sonra lastik almadım diye darıldılar. only happens in çiftçi ticaret![]()
geçmiş olsun valla.Bundan sonra bizde dikkat ederiz artık.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)