Benin durum cocuklara bagli. Soz vermeyim, gelmeye calisirim. Evde tek birakamiyorum, *****:)
Printable View
Benin durum cocuklara bagli. Soz vermeyim, gelmeye calisirim. Evde tek birakamiyorum, *****:)
Guncel arkadaslar saat 9 ay ayvalik marina onu gelecekler yazarsa iyi olur gerci orda olurum ben her turlu
Burhaniyeden telefon geldi aşırı rüzgar varmış, denize girilmiyormuş doğrumudur ?
evet cok ruzgar var 3 gundur nerdeyse,,
tavla atarizda benim gecis saati sarkti gece 3 gibi olcam otarafta :D uyumazsan olur
akşam ordayım kuzenle. marina hangi marina lol :) bu migrosun olduğu yer mi ?
Evet migrosun orasi
9da bulusulup bir yere gecilecek mi?hani 9a yetisemezsem sonra gidilecek yere gelebilirim o yuzden soruyorum ya da forumu telden takip edenler yazsin surdayiz falan diye guncel ceksin.Eray abi istedigin saatte gel sen o sorun degil ama tavla bulamayiz disarida :D ben bagaja atayimda tavlayi gorusursek bankta bile oturur oynariz :D
Ben yavastan geciyorum marinanin oraya serkani cepten arayabilirsiniz
Marina onu biraz sksk az ilerisinde hastane onunde bekliyorum
Evet 1-2 saat once cok yogundu oralar marinadan daha sarimsakli tarafina dogru mu toplanilsa o yolun sonunda keskin sola cikan bi viraj varya onun az gerisinde genis bi alan var daha rahat olur sanki
beyler ben bayram olaylarından tamamen aklımdan çıkmış hala annemi gezdiriyorum sanırım gelemiycem herkese iyi eğlenceler çok içimde kaldı ama :/
Migros otparktayim
Biz geldk bulamayan arasn 05327226029
Ayvalik girisindeyim 3dakikaya migrosun ordayim neredesiniz?