Fark etmez ben fumll bosum aksam balikta olurum bizim buraya gelirsen alo cekersin
Printable View
Fark etmez ben fumll bosum aksam balikta olurum bizim buraya gelirsen alo cekersin
Baliga kaciom bir gelisme olursa cepten ulasirsiniz bana
Herkeze iyi tatiller, burdan kesin bilen cikar diye bu konuda sizlere soriyim
Candarli,Izmir Dikili ye bagliymis burdan Edremit ne kadar surer?Yaklasik kac km dir? sagolun :)
He bide yollar nasildir ? bilenler yardim edebilirmi Sagolun tekrar
yollarda çalışma bozukluk vesaıre varmı , yerden yüksekliğimiz 7-8 cm :D en son mayısta gıttım burhanıye ayvalık arası asfalt şalışması vardı şimdi varmı bır çalışma falan
Çandarlı Aliağaya daha yakın, Aradan dikiliye yol var ama çok virajlı ve gidişgeliş. Ana caddeden gelmeye kalksanızda aynı olur zaten 1 saatten fazla sürer ayvalığa.
Makinemi getirsem mi acaba, TEmizinden Bi photoday olayıda yaparız :)
Hadiyaa dikiliden ayvalik 50 km yaziyo bazi sitelerde sevinmistim bende candarlidan dikili kac kmdir ki ?
Olabilir simdi denzdeyim ama yarin aksam flexi ile bulusucqz Onur filanda gelicek muhtemelen akcay ve yakin cevredeki arkadaslar 5414462555
Arayabilirler
Dikili -Ayvalık 50Km olabilir de, Çandarlı dan önce Bergama kavşağından geçiyorsunuz. Ve Fazlasıyla radar olma ihtimali var. En az 1 saati var yani.
400D var Bende de ama idare ediyor işte :) Çamlığın ordan Balık tutalım ama mutlaka :D Tripod varmı getireyim mi?
Tripodu almadım ben getir özelikle gece elde zor oluyor:(
Tripod u ank da unutmusum ben getirsen
Ok, unutmam inşallah 3bacaklıyı :D
Aksam balik tutma operasyonu var gerci poyraz esio bibok cikmicakta olsun 1 kasa bira ile takilcaz
Kafam karisti toplam 25 30 dakkada mi ayvalikda olurum 1 saatte falanmi o bolgeyi hic bilmiyorum yardimlar icin hepiniz sagolun