Bende yarın gece çıkıorm yola pazar sabahı sarımsaklıdayım bi aksilik olmaz son anda plan değişmezse.Yazlıkta benim de net olmaz.Numaramı yazıyorum buluşmadan haberdar edilirsem sevinirim :)
0505 749 77 04
Printable View
Bende yarın gece çıkıorm yola pazar sabahı sarımsaklıdayım bi aksilik olmaz son anda plan değişmezse.Yazlıkta benim de net olmaz.Numaramı yazıyorum buluşmadan haberdar edilirsem sevinirim :)
0505 749 77 04
Sağsağlim Ayvaliga geldim evdeyim Cem de telefonum var bulusma icin haber verirsiniz onceden;)
burhaniyedeyim :D
pazartesi akşam ayvalıktayım salı akşama kadar:D sonrasındada buluşursanız izmirden katılırım yanınıza
Konuyu simdi gordum bende camlik ayvaliktayim. Hatta eskiden KFT typerla camlik duzlukte sikan da bendim :)
ooo kadro sağlam tamam listeye ekliyorum. Yarın akşam bi görüşelim arkası da gelecek. :D Ramazan bi bitsinde. :D
Arkadaşlar yarın, yani Pazar akşamı ilk kez bir araya gelcez bende numarası var herkesin. Bilmeyenler için 532 600 2845. :)
slm herkese bende yarın akşam ayvalıktayım çamlıkta oturuyorum 306 gti vardı kırmızı 35 hsn 10 plakalı kft tayyarla sıkardık:) belki bilenler vardır :)
yarın ordaym bnde ogleden sonra,akşama görusurz madem cok erken olmasında:D,
volkan ıyıdır yaa, onunde guzel arabalar olurdu evt bı aralar.. bmw ıle gelıcem focus yatıyo ıstanbulda.D
yarın akşam hazır olun. Bu arada işyerim Sarımsaklıda Megaş otelin orda. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz. :)
Aksam ustunden bulusalimda guzel bir yerde gun batarken foto cekilelim makinayi aldim yanima;)
nerde toplaşılcak :D yarın akşam bende ordayım Allah kısmet ederse :)
Ben Pazartesi yarım gün çalışıyorum öğleden sonra çıkarım yola.
Balık tutalım ama ha :D Ayrıca zıpkın merakı olan varsa gündüzleride evin ordan çıkıyorum (Maliye kampının ordan )
Bu arada insan bizide ekler listeye :)
yoğun istek üzerine birazdan 3-4 kişi biraraya geliyoruz ona göre :D pazartesi akşamı da Edremite kaplıcaya-hamama felan mı gitsek :D