Abi izmir çevreyolu derim kapat gel valla yol çok güzel. Yormuyor.
Printable View
merhaba arkadaşlar bayramdan sonra balıkesir bölgesinde 1 hafta kadar tatil yapmayı planlıyorum.. tavsiye edeceğiniz bi bölge, pansiyon varsa tavsiyelere açığım.
@cem özer
eyvallah kardeşim
artık orada görüşmek üzere
İzmir üzeri gelin, kırkağaç falan gerek yok.
Bnde altinoluktayim dun gece geldim.bulusma olursa uygun bi gunde gelmeye calisirim
arkadaslar sabıt bır aksam ayarlasakta herkes ona gore kendını ayarlayıp gelse ıyı olmazmı, korfez cok buyuk heryerrde birileri var. tariih sabit olursa genis katilimli bir bbulusma olur diye dusunuyorum...
Salı Akşam üstü Ayvalık merkez iyidir bence herkese uyuyor gibi gözüküyor ne dersiniz ?
Salı yani bayramın 1. günü akşamı ayvalık merkez iyidir. Banada uyar.
Salı akşam aynen herkes kendini ayarlayabilir mi uygun mudur ?
koordinat verirseniz gps le gelirim büyük ihtimal yada edremit akçay altınoluktan gelecekler bir yerde buluşruz toplu geliriz :D
bu arada orta noktada buluşsak daha iyi olur ören gibi? altınoluktan gelecek arkadaşlar varsa dünyanın yolunu yapmak zorunda kalacak gidiş dönüş ayvalığa :S
Çogunlugun ayvalikta olacak olmasi ayrica Ayvalikta foto day ve toplanma icin bircok guzel yer olmasi + cunda Ayvaligi daha mantikli kiliyor.
O taraftan geleceklerin toplanip birlikte gelmesi daha iyi olabilir zor gelenler icin:)
Yarın aksam. Bana uygundur ;golf tdi gördüm sanki. 316ile gelcm bide rol mü patlatsak çeşit olsun:)
Akşam 17:30 da otoobüse bincem, 7bucuk 8 de geldik yemek yedik falan desek, bu akşama balık işi olamayabilir.
Ben şu anda Assos Sokakağzındayım yarın akşam Altınoluk a kayınpederlere geçicez. Ctesi akşama kadar oradayım ama kaçabilir miyim bilmiyorum.
Salı akşamı gerçekten zor. Kayınvalidenin doğum günü. Onlar buraya Assos a gelecek. Burada bizim yazlıkta kutlayacağız. Buradan yemekten sonra saat 11 gibi çıkıp Altınoluk a geçeceğiz. O nedenle yalan olur.
2gündür sarımsaklıdayım buluşma haberini bekliyorum.Nete kısıtlı giriyrum üst msja numaramı pmledim biri haberdar ederse sevinirim.
Bu arada cemözer bende akgöl sitesindeyim.Balkona çıkıp el sallasam megaş hotelden görürsün.Dİp dibeymişiz :D
Flexamin oralarda saplayabileceğim RX8 var mı istanbuldaki en hızlı RX8 de geri vites yaptı benim arabanın yürüyüşünü gördükten sonra. ***** ben uçuyodum ya. :D
gel senle drag yapalım alper abi. :D ArMy telefona bak kardeşim. Bende megaşa 100 metre yakındayım gel görüşelim. Yarın akşam buluşuyoruz. Ertesi akşam bir daha buluşuruz senede bir kere tatil yapıyoruz zaten. Evet ramazan da çıkıyor. Rakı,balık,Ayvalık. :D :hahaha:
Drag yalan. Debriyaja lastiklere yazık. Roll iyidir.
bende sarımsaklıdayım,cem telimi yolluyorum pm le.araçın altını sürte sürte geldim zaten roll yapamam ama izlerim:).ama burhaniyeden sarımsaklıya gelirken yeni yapılan yol fena değil:)
Hay ben su sebat gibi. 3saatte geldik yine izmirden :) acliktan oldum bi yemek yiyimde cikarim belki.
Badavuta gelecek olursan haber ver Baranı da arayalım gelsin yavru :D
Yol asfalt degilse donerim ahahaha
Otoban degilse girmem ahahahahah
Zamaninda bahceye 1 adet 131 1 adet mobilet uctu bide gti ucsun ahahahah
Stock değil maalesef. Ecufast yazılım greddy intercooler iskender downpipe ve AEM filtre var. Stock haldeyken İbiza Cupra ile denemiştim arabayı aldığım gün 3 sonunda 3 boy olmuştu. Yazılımdan sonra full yapılı revolu rocco ve yine gırtlak yüklü MCS ile denemiştim onlarlada 3 boy oluodu. Üstüne downpipe IC ve filtre yapıldı yazılım güncellendi.
Bugün ve yarın yalan ama perşembe bir olay olursa katılırım.
Arkadaşlar iyi bayramlar. Bu akşam görüşüyoruz. Numaramı kaydetmeyenler etsin. 532 600 2845. Perşembe akşamı da görüşeceğiz. ;)
Nerde ayvalikrami akcayda kimse yoomu yav flexi disinda
Ayvalıkta toplanıyoruz evet. Ayvalık marina önünde migros var onun orda toplancaz. :)
Altınoluk Ayvalık 1 saat yol demek yaw.
Aksamustu toplaniyoruz evet Ayvalik Marina onunde herkesi bekliyoruz:)
şu an katılacağını onaylayan kesin gelecek üyeler
saat 20.00 Ayvalık hastanesi ve Ayvalık Marina önü. Program çamlıkta fotoğraf çekimi ardından yemek ve sonrasında cafe. :)
* CeM öZeR
* Bar35
* Ramo35
* Fusion35
* M3CSL
* isotta
* ArMy
* flexamin
diğer arkadaşlar aron76 ve DENONun numaraları yok bende ulaşabilir miyiz?
Gelebilecekler biraz erken gelsin gunes batmadan foto cekilelim:)