Batsada farkmaz 3bacak yanimda :)
Cem'in gecerken beni almasini bekliyorum
Printable View
şu an beraberiz gelemeyenler çok şey kaçırdı sohbet mükemmel. :)
vay anasını unuttum ben ya sıkıntıdan geberiyorum burda misafir vs unuttum gitti tüh
Arkadaşlar gelen herkese teşekkürler. Çok güzeldi gülmekten karnımız ağrıdı ilerleyen saatlerde. :D kokoreç arayışımız hüsranla bitti. Bu arada başına gelen ufak talihsiz olay için geçmiş olsun abi.
Valla kacirdik yav arabsiz kalicagimiz zamana denk geldk fotolar nerde cem kime ne oldu :d
Beyler ne balığı yaw ben kaç gündür assosta debeleniyorum. Tekneyle denemediğim Şey kalmadı gündüzleri. Akşam yem kalamar bırakıyorum paraketa gibi bi çekiyorum sabah yemlere dokunan olmamış. Dün en son dalayım bakayim dedim. 22 metreye kadar indim tüple bir tane balık görmedim. Felaket buralar. Orada da durumlar farksız değildir.
fazla takılamadım ama sizlerle tanıştığıma memnun oldum.bi dahaki buluşmada daha fazla kalır sohbet ederiz.
Guzel bulusmaydi cok gulduk cok muhabbet ettik gece sonunda 316i 520i denemesi yapildi daha sonra kokorec icin gittik ama bize dilim ekmek teklif ettiler yikildik tosta kaldik gece 3 te gelen herkese tedekkurler.
Bulusmadan once ben Cem ve Fusion35 marinada gti tdi cekimleri yaptik onlarida daha sonra ekleriz cok guzel oldular.
Cidden çok keyifliydi sohbet muhabbet iyidi Ayvalik caddelerinintozunu attık perşembe görüşmek uzere.
O zaman Perşembe napıyoruz? ACS off, yanlama on :p şaka bir yana biz birde siz gidince dürümcüye gittik gülmekten gözümüzden yaş geldi karnımıza ağrı girdi Serkan abi :D
o 520 ne yanlıyor öle yaa yaşına km sine göre iii valla:D serdar abininde arabada ufak bi nazarlık oldu ama gece önemli değil gece iyidi herkese teşekkürler...
vay be memleketimde buluşmalar oluyor demek :)
Gelenlerin ayaklarina saglik guzel bir Aksamdi. Iyi gulduk eglendik :)
Serdar gecmis olsun tekrardan.
Marinada guzel fotograflar cektik . Yakin zamanda paylasiriz :)
Güzel buluşmaydı.Bakalım yarına nası şeyler olucak :D
3.16 ile donuste denedik bu sefer tam zamaninda vites degistim alisinca. Sonucu kardesim yazar
Bende burhaniyedeyim tanismak isterim:)
Ule bi yazliga geldik ortaligi karistirdik hehe
0-100 rakip aranıyor şekil yapmayın kafa trilyon :hahaha:
Vayyyy serdar abi sana lafımız geçmez abi. Sloganımız acs off yan on :D
yarın 10 sap gossipe girmeyi deneyelim ne dersiniz :D
Sabaha kadar dens dion yani
Gossip gibi bir mekana ben malesef gitmem:)
Benn dun akcaydan 2 adet ingiliz cikardim sonra pompicirir handa yapanzi. Neyse aksam bir aksilik cikmazsa gelirim
bende ayvalıktayım:):)
Akşam saat 21.30 da toplanıyoruz arkadaşlar. ;) yine aynı yerde toplanıyoruz. Ayvalık hastanesi ve Ayvalık Marina Migros önü. acs off yan on :D :p