Bugün ve yarın yalan ama perşembe bir olay olursa katılırım.
Printable View
Bugün ve yarın yalan ama perşembe bir olay olursa katılırım.
Arkadaşlar iyi bayramlar. Bu akşam görüşüyoruz. Numaramı kaydetmeyenler etsin. 532 600 2845. Perşembe akşamı da görüşeceğiz. ;)
Nerde ayvalikrami akcayda kimse yoomu yav flexi disinda
Ayvalıkta toplanıyoruz evet. Ayvalık marina önünde migros var onun orda toplancaz. :)
Altınoluk Ayvalık 1 saat yol demek yaw.
Aksamustu toplaniyoruz evet Ayvalik Marina onunde herkesi bekliyoruz:)
şu an katılacağını onaylayan kesin gelecek üyeler
saat 20.00 Ayvalık hastanesi ve Ayvalık Marina önü. Program çamlıkta fotoğraf çekimi ardından yemek ve sonrasında cafe. :)
* CeM öZeR
* Bar35
* Ramo35
* Fusion35
* M3CSL
* isotta
* ArMy
* flexamin
diğer arkadaşlar aron76 ve DENONun numaraları yok bende ulaşabilir miyiz?
Gelebilecekler biraz erken gelsin gunes batmadan foto cekilelim:)
şu an beraberiz gelemeyenler çok şey kaçırdı sohbet mükemmel. :)
vay anasını unuttum ben ya sıkıntıdan geberiyorum burda misafir vs unuttum gitti tüh
Arkadaşlar gelen herkese teşekkürler. Çok güzeldi gülmekten karnımız ağrıdı ilerleyen saatlerde. :D kokoreç arayışımız hüsranla bitti. Bu arada başına gelen ufak talihsiz olay için geçmiş olsun abi.
Valla kacirdik yav arabsiz kalicagimiz zamana denk geldk fotolar nerde cem kime ne oldu :d
Beyler ne balığı yaw ben kaç gündür assosta debeleniyorum. Tekneyle denemediğim Şey kalmadı gündüzleri. Akşam yem kalamar bırakıyorum paraketa gibi bi çekiyorum sabah yemlere dokunan olmamış. Dün en son dalayım bakayim dedim. 22 metreye kadar indim tüple bir tane balık görmedim. Felaket buralar. Orada da durumlar farksız değildir.
fazla takılamadım ama sizlerle tanıştığıma memnun oldum.bi dahaki buluşmada daha fazla kalır sohbet ederiz.
Guzel bulusmaydi cok gulduk cok muhabbet ettik gece sonunda 316i 520i denemesi yapildi daha sonra kokorec icin gittik ama bize dilim ekmek teklif ettiler yikildik tosta kaldik gece 3 te gelen herkese tedekkurler.
Bulusmadan once ben Cem ve Fusion35 marinada gti tdi cekimleri yaptik onlarida daha sonra ekleriz cok guzel oldular.