izmir yolu uygundur. Her türlü camcarlık hizmeti verilir. :D sen sarımsaklıda mısın abi?
Printable View
Akşam 17:30 da otoobüse bincem, 7bucuk 8 de geldik yemek yedik falan desek, bu akşama balık işi olamayabilir.
Ben şu anda Assos Sokakağzındayım yarın akşam Altınoluk a kayınpederlere geçicez. Ctesi akşama kadar oradayım ama kaçabilir miyim bilmiyorum.
Salı akşamı gerçekten zor. Kayınvalidenin doğum günü. Onlar buraya Assos a gelecek. Burada bizim yazlıkta kutlayacağız. Buradan yemekten sonra saat 11 gibi çıkıp Altınoluk a geçeceğiz. O nedenle yalan olur.
2gündür sarımsaklıdayım buluşma haberini bekliyorum.Nete kısıtlı giriyrum üst msja numaramı pmledim biri haberdar ederse sevinirim.
Bu arada cemözer bende akgöl sitesindeyim.Balkona çıkıp el sallasam megaş hotelden görürsün.Dİp dibeymişiz :D
Flexamin oralarda saplayabileceğim RX8 var mı istanbuldaki en hızlı RX8 de geri vites yaptı benim arabanın yürüyüşünü gördükten sonra. ***** ben uçuyodum ya. :D
gel senle drag yapalım alper abi. :D ArMy telefona bak kardeşim. Bende megaşa 100 metre yakındayım gel görüşelim. Yarın akşam buluşuyoruz. Ertesi akşam bir daha buluşuruz senede bir kere tatil yapıyoruz zaten. Evet ramazan da çıkıyor. Rakı,balık,Ayvalık. :D :hahaha:
Drag yalan. Debriyaja lastiklere yazık. Roll iyidir.
bende sarımsaklıdayım,cem telimi yolluyorum pm le.araçın altını sürte sürte geldim zaten roll yapamam ama izlerim:).ama burhaniyeden sarımsaklıya gelirken yeni yapılan yol fena değil:)
Hay ben su sebat gibi. 3saatte geldik yine izmirden :) acliktan oldum bi yemek yiyimde cikarim belki.
Badavuta gelecek olursan haber ver Baranı da arayalım gelsin yavru :D
Yol asfalt degilse donerim ahahaha
Otoban degilse girmem ahahahahah
Zamaninda bahceye 1 adet 131 1 adet mobilet uctu bide gti ucsun ahahahah
Stock değil maalesef. Ecufast yazılım greddy intercooler iskender downpipe ve AEM filtre var. Stock haldeyken İbiza Cupra ile denemiştim arabayı aldığım gün 3 sonunda 3 boy olmuştu. Yazılımdan sonra full yapılı revolu rocco ve yine gırtlak yüklü MCS ile denemiştim onlarlada 3 boy oluodu. Üstüne downpipe IC ve filtre yapıldı yazılım güncellendi.