Pm attim sana
cem allahtan profil fotonu değiştirdin face deyaaa hakkaten orda olmak vardı bu gece ya keşke daha da kalsaydım
offf offff gülmekten karnımıza ağrılar girdi. Senin dyno programını yükledik denedik abi. Baran yanımdayken 0-100 7.35 - 7.40 felan çıkıyor. Baranı indirdim bonus oldu 6.61 sn çıkarttım.megane 1.6 - 3.16 i rolling ve golf 6 tdi - 3.16 i rolling yapıldı. Golf 6 tdi 0-100 ü baran ve ben birlikte bindik 11.7 sn çıkarttı. Serdar abi ( flexamin) bmw yi getirmediler kuzeninin arabasıyla geldi ve bizi o güzel yanlarından mahrum bıraktı. Chipli a4 1.8 T tiptronicle tek bir roll yaptık radar vardı ilerde ama ben 3. Vites 70 a4 2. Vites 70 bastık. 150 ye kadar 5 boy civarı fark açıldı sanırım. Herşeyden önce sohbet çok kıyaktı gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Evet 13dolar verip Dynolicious'u yükledim sonunda. Cem ile denemelerimizde 7.4'ün altıına inemedik yine sonra indim ben 2. denemede 6.61 çıkarttı.
Benim TDI da Cem ile birlikte ESP TCS kapalı 11.7 çıkarttı yani 11sn çıkartırım fabrika verisini.
E90 2008 316 ile denedim ben ilk 3.vites bastım devri yakalayamadım iptal ettik sonra devri buldum 2.viteste bastık sanırım 130-140 tı bıraktığımızda kafa kafaya gittik.
Sonra 1.vites 40tan bastık ben yarım boy öndeydim 3 sonu gibi bıraktık. Yüksek süratte 316 benzinli olma avantajı ile daha iyi.
Not: Benim araba 316 dana ağır
Megane 2 115 ile 316 ilk denemede yan yana gitmiş daha sonra 2.denemde 316 almış rahatça.
Polo GTI ile Onurun A4 1.8T chiplisini denediler ondada GTI güzel gitti ben bıraktığımda 2 boy öndeydi sonra açtı sanırım farkı..
Gelen gelmeyen herkese teşekkürler eğlenceli bir akşamdı.
Onur sen direk Akçaya dönmüşsün ben duracaksın sandım senin arabayıda ölçecektik halbuki hoşçakal diyemedim memnun oldum tanıştığımada![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Burhaniye tarafından falan geçtim. İzmir çanakkale arasındaydım 4 gün. Polo GTI gördüm ama bu konuyu okumamıştım.![]()
beyler herşey süperdi hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum muhabbet sohbet harikaydı sal gününü kaçıdığıma yanıyorum şu andapolo gti gerçekten hızlı bi araba şanzımanı inanılmaz hızlı maşallah diyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)