yok abi ya, adana'da ki crx'ten bahsediyoruz, çok güzel gidiyor diye. ist'de olsa denerdikte ama fark etmez yani
senle deniycez artık crx king olarak :P
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
sabret beni geçince keyfin yerine gelir abi ısınırsın arabana![]()
abi bilmiyorum vtec killer crx'lerden tırsıyorum ben şahsen![]()
Projenizi takip etmekteyim. Allah kolaylık versin, işiniz düz gitsin inşallah.
Adana'daki CRX'le ne olur bilemem tabi de, ezber bozduran bir Rex va Mustafa abi de hakkını vererek yürütüyor. Güzel deneme olurdu.
Bahadır abi ne zamana kadar İstanbul'dasın müsait olursan buluşalım, ben geçerim senin o taraflara.![]()
teşekkür ediyorum ama bugün düz gitmedi malesef işimiz Direksiyon hidroliği boşaldı bugün durduk yerde, çok nazara geldik çokk !
Arabayı çalıştırdım park halindeyken direksiyonu sağ yapmamla küt sesi gelmesi bir oldu bi baktım foşur foşur direksiyon hidroliği boşalıyor :@
Vardır bi hayır bundada... pazartesiyi bekliyoruz artık göstermek için.
geçmiş olsn kanka olur böle şeler bşver her işte bi hayır vardır böle basit şelerle canını sıkma
Geçmiş olsun kardeşim. Gerçekten nazar çok tehlikeli bir şey. 'Maşallah' demek çok zor olmamalı insanlar için...
tek tek teşekkür ederim. dediğiniz gibi bi maşallah yeter ama o kadar çok dingil insanlar var ki!
crx'lerden çekinmiyorum ya onu timur abiye takılmak için yazdım her araçla denenir çekişmeli olması yüksek ihtimal olan![]()
sormamının sebepi direksiyon pompasının bazı boryları kartelin altından geçiyo yani altını surtme oldugu zaman ilk zede alacak onlardır eğer öyleyse bi şekilde kenara cekmeye bak ne olur ne olmaz inş kötu bişe yoktur kardeşim geçiş olsun 306 nin turu j9 gibi dir turu az![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)