Ben de bu yaz gitmek istiyorum arkadaşlar güvenilecek work and travel şirketlerinin isimlerini mümkünse iletişim adreslerini verebilr misiniz?![]()
Ben de bu yaz gitmek istiyorum arkadaşlar güvenilecek work and travel şirketlerinin isimlerini mümkünse iletişim adreslerini verebilr misiniz?![]()
Instagram: mutusgarage
bu sene hakkında bilgi sahibi olduğum candelas walt disney programına başvuracağım önümüzdeki sene
Walt Disney International College Programs, Disney ICP, WDW ICP, ICP
saati 8 dolardan günde 10 saat haftada 6 gün çalışıyorsunuz. isterseniz mesaiye kalma veya ekstra başka iş yapma hakkınızda var. 4 ay amerikada kalmak için izniniz çıkıyor işin süresi 3 ay kalan 1 ay ister dönersiniz, ister gezersiniz, ister başka bir işte çalışırsınız
Bende dusunuyorum ama amerikaya gidicem evler daha iyiymis
arkadaşlar,, alaskaya gidin,, sabahtan akşama kadar balık kafası koparın,,, kan revan icinde calısın,, 1,5-2 ay.
gunde 10 saat haftada 6 gune aylık 2250-2500 $ arası kazanırsın.
bu sene bende gitmeyi cok cok dusunmekteyim.
ingilizcem az var,,, amerikaya gitmem ,, alaska dusunuyorum,, farklı bi tecrube..
tşk
Rıdvan.
work and travel konusunda çok sevdiğim bir arkadaşımın bir firması var. her konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum. detaylardan pek fazla bilgim yok. ilgilenenler mesaj atabilir. reklam amaçlı olarak söylemiyorum.sadece yardımcı olmak istedim.
bu olaya başvurmak için aranan şartlar nelerdir tam olarak ?? bu sene öss ye gircem açıkögretim yazsam yararlanabiliyor muyum acaba net bilgisi olan ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)