User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: R\C araba HELP !!!

Fatih.
    Misafir

R\C araba HELP !!!

Meraba abilerm.Bn size rc arabalarla ilgili bişi sorcaktım.İlgilenen illaki vardır.

Bu arabalarda arka diferansiyelin kilitlen msi ne işe yarar kilitli olup olmadığını nasıl anlarım Yardım ederseniz sevinirmm...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka iki lastik aynı hızda döner..En basit anlamanın yolu tek lastiği çevirdiğinizde diğeri ters yöne dönüyorsa açıktır eğer aynı yöne dönüyorsa kitlidir.. araç nedir? kaç t motor var? normal lastikle kitli diff araca eziyet olur..
    ...

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne işe yarar. normalde arabaların arka diffransiyeli neden kitliyolar. aynı işi gorur. drift için arka diff. in kilitli olması lazım.

kilitli olup olmadıgını lastiklerin bostayken yanı calıstırmıyorken bırısını cevır dıgerı ters yone donuyorsa kilitli degildir. yada iki lastigide tut ve hafiften zorla. bunu solememın nedenı diffin icindeki yagın kalınlıgından oturu kilitli olmasa bile bazen kilitliymis gibi tutabılıyo yag difransiyeli. daha kesin sonuc almıs olursun.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki şöyle bir soru sorayım, benim aracımdada arka tekerlerden birini çevirdiğinde diğer tekerde hafif hafif çevirdiğim yöne doğru dönmeye başlıyor bir süre sonra hızlı hızlı çevirdiğimde elimle aynı hıza kavuşuyor nedir bu LSD mi var benim arabada şimdi
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)