boy kısa kilo düşükse jokeyliğe yazdırın kurtarsın kendini
arkadaşın kardeşi 14 yaşında ama 8 yaşında gibi çocuğu kafalayamadık bi türlü jokey olması için iş işten geçtiğinde çok pişman olacak![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Ben küçükken baya tombişdim..Tekwando yafelan yazdırmıştı 10 9 yaşların babam hem savunma sporu hemde bana biraz kilo verdirmişti![]()
jimnastik için en uygun yaşişin felsefesini öğrenirse ileride her yapacağı sporda başarılı olur temeli öncelikli.
Yüzme ile basket i karşılaştırim
Yüzmeyide Basketide ciddi şekilde yaptım ikisindende lisans aldım baya başarılarım var ,
şiddetle Yüzme yi önerrim fizik olarak çok daha iyi bi gelişim sağlıyor + sosyal ortam olarak çok daha geniş kızlı erkekli güzel bir ortam .Bu gün 7 yaşında başlar sürekli olursa milli olur milli yüzücülerin fiziklerine bakın başkada düşünmeye gerek yok , milli olmasa gelişimde çok büyük katkısı olur
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hayattaki en güzel spor aikido derim
KartingF1'e kadar yolu var
![]()
yağlı güreşata sporumuz
işin şakası tabi, boks.teakwando.karete gibi sporlara küçük çocukların yazdırılmaması taraftarıyım genelde ilerde kötü sonuçlar verebiliyor
ne tür bir spora gitmek istediğini neden kardeşinize sormuyorsunuz ?en mantılısı seçenekleri sunun çocuk dahi olsa hangisi hoşuna giderse onu yapar zorla olcak iş değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)