06 AS 1304 plakalı 2009 Model Megane Sedan Kül Renkte çalınmıştır. Araç yakın arkadaşımın görürseniz dikkatinizi çekerse irtibata geçerseniz çok sevinirim.
Araç demetevlerden çalınmıştır..
iletişim için; 0532 596 16 33 Alparslan...
06 AS 1304 plakalı 2009 Model Megane Sedan Kül Renkte çalınmıştır. Araç yakın arkadaşımın görürseniz dikkatinizi çekerse irtibata geçerseniz çok sevinirim.
Araç demetevlerden çalınmıştır..
iletişim için; 0532 596 16 33 Alparslan...
US Performance
geçmiş olsun yeni teknolojik araçları nasıl boyle kolay çalabiliyorlar anlamaıyorum
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Hayret ettim doğrusu .Geçmiş olsun![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
saolun arkadaşlar olacağın önüne geçilmiyor, Ankarada bu oto hırsızlığı güzel meslek haline geldi birçok arkadaşımızın arabası gitti.. Allah (c.c) kimseye yaşatmasın, insanlar zor şartlarla araç sahibi oluyor böyle kanı bozuk insanlarda hiç iman hiç korku yok ne denir ki, yorumsuz...
US Performance
çok geçmiş olsun çok kötü bi olay ,bakarak oluruz inşallah bulunur ulan ne adamlar var ya yakalıycan iyi bi dövecen hırsızlar yaa
Gecmis olsun ins bulunur..![]()
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
demetevlerde ne taraftan çalındı
aracın fotosu felan var mı ayırt edici özelliği hani plaka değişirse felan
şentepe civarına felan bakın gezip bir kenara atmış olabilirler
Geçmiş olsun
İmmo felan fıstık ne işe yarıyor 2 yaşında araba çalınıyor ya
arabanın fotosu veya örnek resim eklerseniz daha iyi olur kanımca bende hergün demetten geçiyorum bakar olurum.
Şentepe +Karşıyaka-yakacık taraflarınada bakmanızı önerirm.
inşallah en kısa zamanda aracınıza ulaşırsınız,geçmiş olsun
2005 de demetevlerden,jant lastik için benim aracımda çalınmıstı,gölbaşı civarında bulunmustu.
araçta dikkat çekici jant,müzik sistemi vs var mıydı ?
Geçmiş olsun.
Jant-tesisat vs için çalmışlarsa Şentepe-Yakacık civarında bulursunuz. Ama Megane gibi immolu bir arabayı çalmaya uğraşıp da sadece jantını alıp bırakacaklarını sanmam. Jant-tesisat vs için genelde tofaş çalıyorlar.
Bu arada hırsızlık için ekstra önlemler şart. Yurtdışı kaynaklı forumlarda çok güzel gizli kontak alternatifleri var. Ben uyguladım birkaçını, gayet güzel oldu. Artık kafam rahat.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
En garanti sonuç TAKSİCİLER...
Rica edin bir taksiciden, ANONS GEÇSİNLER TÜM duraklara, en iyi umut burasıdır.
Keşke diyorum... Keşke POLİS bulur demek istiyorum ama MAALESEF zaafiyet war, Hayırlısı ile bulunur kardeşim inşallah...
Kasko war mıydı araçta?
ben dikkat ederim yozgat bulvarı taraflarındayım geçmiş olsun anahtar üzerindeymidi aracın ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)