User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: AVON işi yapan varmı ?

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki her eczane bu işi hakkıylamı yapıyo sizce yada bilerekmi satıyo ürünleri...
    kusura bakmayın ama eczacı diyip sorguladığınız insanlar, o işin okulunu bitirmişler Her eczacı sattığı ürünün içeriğine kadar bilir, zaten bunun için okurlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aczacilarin ilaclari bildigi kadar bircok doktor ilaclari ve iceriklerini bilmez universitede bu dali okumus meslegi doktorluk kadar onemli olan eczacilarla satis pazarlama yapan elemanlari bir tutmamakta fayda var
    abi her iş dalında işini layıkıyla yapan işin hakkını sonuna kadar vererek yapan olduğu kadar tam tersi şekilde çalışanlar var..sana şöyle bir örnek vereyim 2 ay önce arkadaşım motor kazası yaptı 9 eylül hastanesine kaldırıldı çocuk dirsek paramparça bu dirseği toplariz ama eskisi gibi kullanamazsın ve spor hayatına devam edemezsin dediler..acele etmedi gitti emot da doktora göründü 5 saatlik bir ameliyat geçirdi tel taktılar dirseğe ve çocuk şuanda kolunu eskisi gibi açıp kapayabiliyo ve 6 ay sonra spor hayatına tekrar dönebilecek..2 doktor arasındaki fark burda işte..buda böyle bir durum elmayla armutu ayırmak gerekli dediğin gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayın ama eczacı diyip sorguladığınız insanlar, o işin okulunu bitirmişler Her eczacı sattığı ürünün içeriğine kadar bilir, zaten bunun için okurlar...
    ben bütün eczacıları bu işin içine katmadım dikkat edersen..ve madem eczacılara bukadar güveniyosun hiç doktora gitme şikayetin olduğunda direk eczaneye git onlar ilaç yazar sana

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bütün eczacıları bu işin içine katmadım dikkat edersen..ve madem eczacılara bukadar güveniyosun hiç doktora gitme şikayetin olduğunda direk eczaneye git onlar ilaç yazar sana
    Siz tedavinin 'doğrudan satışcılar' aracılığıyla yapılabileceğinin bilincindesiniz.
    Buna karşılık, ben doktor ile eczacı arasında ki farkın bilincindeyim, nezaman doktora, ne zaman eczaneye gideceğimi gayet iyi biliyorum ilginize teşekkür ederim.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben öyle yapıyorum mesela. ufak tefek olan her türlü rahatsızlığımda eczaneye gidiyorum ve hiç sorun yaşamadım.

ama insanlar zaten doktora özellikle gitmesi sskdan alabilmesi için reçete yazdırmak zorunda.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben öyle yapıyorum mesela. ufak tefek olan her türlü rahatsızlığımda eczaneye gidiyorum ve hiç sorun yaşamadım.

ama insanlar zaten doktora özellikle gitmesi sskdan alabilmesi için reçete yazdırmak zorunda.
    Soyle bi yanlis anlasilma var sanirim. Biz insanlari tedavi etmiyoruz yani agir cilt sorunu olan insana kalkip ben urun vermiyorum boyle bir insanin zaten doktorluk bir mudaheleye ihtiyaci vardir.kan tahlili hormon testi karacigerinin kontrolu bunlar benim yapabilcegim seyler degil tabiki. Bizim isimiz insanlari guzellestirmek. Yaslanmayi geciktirici kremler cilt kurulugunu onleyici nemlendirici bu tarz urunler doktorluk yapmiyoruz yanlis anlasilmasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz tedavinin 'doğrudan satışcılar' aracılığıyla yapılabileceğinin bilincindesiniz.
    Buna karşılık, ben doktor ile eczacı arasında ki farkın bilincindeyim, nezaman doktora, ne zaman eczaneye gideceğimi gayet iyi biliyorum ilginize teşekkür ederim.
    Biz doktor degiliz arkadasim yanlis anlasilmasin ustteki cevabimi okursan ne demek istedigimi anlarsin

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G tuşu çalışmıyor mu?
    evet.çalışmıyor patron...kopyala yapıştır yapıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu dışı olacak ama laodikya ile bi bağlantınız var mı
    evet var... ıstedıqınız bışıy varsa yardımcı olurum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah belasını versın AVON'unda envey'ınde avon yüzünden karakola qıttım qeldım şımdı... yurt ıçı karqo'pamukkale şubesı'nıde şıkayet ettım... öz enıştem envey ışı yapıyor çocuqu olmayanlara ılaç verıyoz dıye mılletı kandırıyor mal satayımda ne olursa olsun hesabı yanı adı doktor'a çıktı

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    qlavye bhozuk shanırım
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    qlavye bhozuk shanırım
    evet patron bazı tuşlar basmıyor kopyala yapıştır yapıyorum.. verdıqım rahatsızlıktan dolayı özür dılerım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    qlavye bhozuk shanırım
    Evdekiler yatıyodu sesli güldüm resmen ya uyandılar gülmekten oldum ama klavyesı bozukmus bende sasırdım 33yasında adamdan beklemezdım dıye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)