User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Bayram sonrası otomobil fiyatları düşermi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 Haziran`da 2009 model Megane sedan almistim 26.000`e.2011 Haziranda 26.750`ye sattim.Simdi benim sattigim aracin emsalindeki ilanlara bakiyorum 32-33 isteyenler var en dusugu 30 lira yahu bu aracin sifiri bu kadar degildi ne mantikla bu fiyatlari yaziyorlar anlam veremiyorum.Isin garibi satilmiyorda ayni araclar aylardir ilan guncellenip tekrar koyuluyor.

deniz06
    Misafir
    bazı araçların degerini halk yükseltiyo bilmeden mesela 93 model biaraca 16 20 binlira cekiliyo neden gencler cok reklamını yapıyo, bazı araclar tutuluyo.ama 93 model bi araba sonuçta tutulsa ne olur.buda 2000 model ve üstü aracların piyasasını etkiliyo onlarda yükseltiyo türkiyede 3 4 tane arac markasını öve öve bitiremiyolar bi nevi reklam işte elin arabasının reklamını yapıyolar bedavadan

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkede neyin fiyatı düşmüşki ? 10 yıl önce bedavaya satılan araçlar şu anda 132908432048320 misline satılıyor... rüya görmeyin bence... düşeş araç bulabilirseniz alın çünkü piyasa hiç bir zaman bu fiyatlar düşmez....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayramdan sonra çok az olsada kesinlikle fiyatlarda düşen oynamalar olur ama Ocak-Şubat aylarında ben baya düşeceğini zannediyorum biraz sabredersen kışın ucuz bişey bulursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ev-araba-arsa fiyatları bence hiç düşmez (acil durumlar, ekstra ihtiyaç durumu hariç).
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

deniz06
    Misafir
    kışın düşer yazın cıkar

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arz talep meselesi biraz düşer tahminen

mcolgecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beklemedeyim yalnız 1-2 ay sonrada kurban bayramı geliyor

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba satsam bayram zamanı diye fiyat arttırmazdım arttıranda görmedim açıkcası yüksekse yüksek ama bayramla seyranla alakası yok 1.4 is'e 18-20 lira isteyen var ve işin ilginç tarafı peynir ekmek gibi satılıyor

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dövizdeki artıştan dolayı sıfır araçlara zam gelecek yazıyordu gazetede, ben 2011 araç satacağım sıfır fiyatların yükselmesini bekliyorum şahsen...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben otomobıl sektorundeyım,bu satıcının ozamankı satma sebebıyle doğru orantılı ihtiyaçsa üçe beşe bakmaz,ama sıfırlar artacak paralel olarakta 2. ellerde biraz gıdıklanmalar olur onlarda biraz artar,sadece bayramdan önce satış hızı artar bayramdan sonra satış hızı biraz duşer ama fiyatlarda inme olmaz

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu olayı anlamıyorum.

mesela bi linea aldım bi galerici tanıdığımdan sağolsun tertemiz 18 liraya buldu kazasız boyasız. sonra 1 ay kullandım 1.4 motor hiç hoşuma gitmedi ilan koydum öylesine 19a ertesi günde 18.5 e satıldı.

çünkü sahibindende temizlerine 20 lira istiyorlardı. halbuki ben bu aracı galeriden 18e alıyorum. milletin kafada galericiler kazıkcıdır dolandırıcıdır mantığı yerleştiğinden şahsen ben galeriden alıp sahibindende sattığımda kâr ediyorum

yani bu iştede güvenilir oto şirketleri var. sadece sahibinden sitesi ile yetinmeyin istoçu filanda bir gezin pazarlık edin görün. sonuçta expertiz yapmadan almayacaksınızki niye kazıklanasınız.

emin olun araç sahipleri sıkışınca nette değil acil durumlarda galerilere veriyor ve bu yüzden bazen oralarda daha ucuza araç buluyorum hep.

sizlerin 25 dediğiniz hondaları adam galerici 20 ye zor sattı 2 ayda istoçta. alan adamda 23e 2 haftada sattı. niye sahibinden olunca temiz olduğunu sanıyorsunuz diye.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu olayı anlamıyorum.

mesela bi linea aldım bi galerici tanıdığımdan sağolsun tertemiz 18 liraya buldu kazasız boyasız. sonra 1 ay kullandım 1.4 motor hiç hoşuma gitmedi ilan koydum öylesine 19a ertesi günde 18.5 e satıldı.

çünkü sahibindende temizlerine 20 lira istiyorlardı. halbuki ben bu aracı galeriden 18e alıyorum. milletin kafada galericiler kazıkcıdır dolandırıcıdır mantığı yerleştiğinden şahsen ben galeriden alıp sahibindende sattığımda kâr ediyorum

yani bu iştede güvenilir oto şirketleri var. sadece sahibinden sitesi ile yetinmeyin istoçu filanda bir gezin pazarlık edin görün. sonuçta expertiz yapmadan almayacaksınızki niye kazıklanasınız.

emin olun araç sahipleri sıkışınca nette değil acil durumlarda galerilere veriyor ve bu yüzden bazen oralarda daha ucuza araç buluyorum hep.

sizlerin 25 dediğiniz hondaları adam galerici 20 ye zor sattı 2 ayda istoçta. alan adamda 23e 2 haftada sattı. niye sahibinden olunca temiz olduğunu sanıyorsunuz diye.

+1 linea için ı kampanya fiyatlarından çok aşağıya anlaşınca
    hemen daha önce gidip fiyat aldığım galeriye verdim satışı yaptık yarım saat içinde paramı aldım çıktım gittim
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)