bilmiyorm abiama firmalar anlayışsız SF 330 - YOKOHAMA için telgraf bile gönderdik
adamlar cevap bile vermedi halbuki beklediğimiz ne işiniz var 13'le BBs takın demeleriydi
![]()
bilmiyorm abiama firmalar anlayışsız SF 330 - YOKOHAMA için telgraf bile gönderdik
adamlar cevap bile vermedi halbuki beklediğimiz ne işiniz var 13'le BBs takın demeleriydi
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
ızgarayı beğenmedim city yi andırıyor.nerde eski hondalar..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ön tarafını zenginleştirmişler ufak rütuşlarla ancak arkası biraz symbolu andırıyor. çok daha iyi yapılabilinirdi. .
bende dışını pek beğenemedim. Güncel Civic.e göre.
Ama Mugen bi çaresini bulur
iç konsol daha ağır olmuş gibi sanki
Artık Cıvıcler Daha Çok Değerlenir. Hiç İyi Olmamış Cıty'e Çok Benziyor.
bende telaş yaptım ama bagaj kısmından anlışılıyor ki araç city. umarım öyledir yoksa hepimize geçmiş olsun![]()
önden liselik arkadan müzelik. Bunlara sevınmek yerıne anca ağlarım ben nerde o tavandan ustune basılmış gezen hondalar. Zeplin gibi şişirdiler arabaları hunday çakması duruyo![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)