Honda çok acil tasarımcısını değiştirip bu adamı toyota dan transfer etmelidir.
Toyota tasarım ekip lideri ayrıca FT86 nın tasarımcısı Akihiro "Dezi" Nagaya..
![]()
Honda çok acil tasarımcısını değiştirip bu adamı toyota dan transfer etmelidir.
Toyota tasarım ekip lideri ayrıca FT86 nın tasarımcısı Akihiro "Dezi" Nagaya..
![]()
Acil Makyaj geçirmeli , önkonsol tamamen tasarım hatası, o klıma ve typ ın tasarımı hangı akla hizmet 98 yılı araçlardaki tasarım ile aynı, Mevcut fd civic imi satıp yeni kasa civic alıcaktım, makyaj geçirene kadar almıcam,donanım olarak + özellikler ekleselerde, yine tasarımın guzel olması gerekirdi...
Bencede mantıklı bi durum tasarımcı acil değişmeli nerde eski civicler babam hep derdi maket gibi araba yaptılar diye fd6lar için ama şimdi görse adam şok olur![]()
fiyatları uygun diye millet kapıştı FD6 otomatik fiyatına yeni kasa otomatik.. ocak şubat gibi 53-55 arasına çıkar biz de 2.elden kar ederiz mantığıyla almış çoğu kişi...![]()
sonuna kadar katılıyorum
ya farka bakarmısınız,yoksa benmı zevksizim....
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
benim megane III'ün içi hem yeni kasaya hem FD6 ya basar bence..
![]()
Renault un direksiyonları neden hep gözümü acıtıyor benim yahu..![]()
Bir de vites kolu yapma özürlüdür Renault ama düzeltmiş bu kasada
ama hakkını vermek lazım gerçekten iç tasarımı başarılı. En azından simetri sorunu yok..
yeni civic lerin ortadaki havalandırma ızgaraları benim gibi simetri hastalığı olanlar için kabus.. İçine bindiğimde o ızgaraları aynı hizada yapamam, bunalırım, nefesim daralır ciddi ciddi.. İnanılmaz huzursuzluk verici benim için..
city yi tasarlayan adam ziyaretine geldi de, "abi sen şuna bi el at, ben telefonda bi yengenle konuşup geliyorum" falan dedi de city yi çizen adam mı el attı acaba![]()
tanpon jettalarınki gibi araç uzaktan toyataya benziyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)