daha önceki senelere göre bir tablo mevcut mu ? hız sınırlarının değiştirilmesinin bu yılki kazalara etkisi olup olmadığını merak ediyorum
daha önceki senelere göre bir tablo mevcut mu ? hız sınırlarının değiştirilmesinin bu yılki kazalara etkisi olup olmadığını merak ediyorum
Bayramla alakası yok ama.. Bugün fotoğraf çekmek için taksim-bebek arası yürüdüm küçük-büyük 6 kaza gördüm.Galata köprüsündeki özellikle oldukça büyüktü ambulanslar geliyordu.. Lütfen ama lütfen biraz daha dikkat edelim,ne kendi nede başkasının canı ucuz değil jeton atıp devam etme hakkımızın olmadığını unutmayalım.
şimdi yoldan geldim rahat yolculuk yapabilmek için sabaha karşı 4,30 da yola cıktım o kadar bilnçsiz insanlar sol şeritte kulağında telefon 70 le gidiyor bagaj dahil insan dolu ne sinyal var ne kural, sabit 110 km hızla gidiyorum yolcu otobüsleri yanımdan gecerken neredeyse şerit değiştirecek kadar rüzgarından etkileniyorum rahat 150 ile gidiyorlar sonrasını zaten tv de gazetede okuyoruz. ALLAH akıl fikir versin.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
valla ne demılı tabııkı ecel ama ınsanın sonu bolemı olmalı..trafık kazası kadar kotu bırsey olamaz ..dıkkat etmek gerek..sakiin.. allah herkese hayırlı olumler versın.rabbım kazadan beladan hepımızı korusun...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
Bugün Bolu'dan gelirken, ki düşünün sadece 300km gidiyorum, yol boş olmasına rağmen çok fazla kasaba denk geldim, allahtan aile vardı da biraz daha sinirimi içeri doğru bastırabildim![]()
Instagram: mutusgarage
bayram katliama dönüşmesin dedik olmadı, "168 kişi hayatını kaybederken, 752 kişi de yaralanmış" şimdiye kadar.
tatilin son günü inşallah kimsenin canı yanmaz.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bu konudaki genel yorumlara katılamıyorum;
bayram tatili sebebi ile yurtdışından misafirlerle yollardaydım, karayollarımızın fiziki yapısı, trafik yönetimi, trafik denetimi rezalet .... ölen vatandaşlarımızın önemli bir kısmının da mevcut yollarımızın kurbanı olduğunu düşünüyorum...
resmen korku filmi gibiydi, bölünmüş yol çalışmalarını yapan müteahitler kafasına göre takılmış ve denetleyen de yok... yol çizgisi olmamasını, yolların yamuk yumuk, karanlık, izbe olmasını geçtim durup dururken kendinizi karşı şerite geçmiş ya da mıcırın ortasında buluyorsunuz, 1.000.000km üzeri uzun yol yapmışımdır ilk kez bu kadar yusuf yusufladım. arabadaki yolcular korkudan altlarına dolduracaklardı... not: 100km/h hız civarında seyredip max 120km/h'ye çıktım ....
bunun üzerine futursuz halkımız da eklenince stress katlandı,
sonuç olarak cin gibi sıfır hata ile araba kullandım, buna rağmen bir kazaya karışıp ölebilirdim ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)