User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Bayram Katliami :(

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önceki senelere göre bir tablo mevcut mu ? hız sınırlarının değiştirilmesinin bu yılki kazalara etkisi olup olmadığını merak ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayramla alakası yok ama.. Bugün fotoğraf çekmek için taksim-bebek arası yürüdüm küçük-büyük 6 kaza gördüm.Galata köprüsündeki özellikle oldukça büyüktü ambulanslar geliyordu.. Lütfen ama lütfen biraz daha dikkat edelim,ne kendi nede başkasının canı ucuz değil jeton atıp devam etme hakkımızın olmadığını unutmayalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi yoldan geldim rahat yolculuk yapabilmek için sabaha karşı 4,30 da yola cıktım o kadar bilnçsiz insanlar sol şeritte kulağında telefon 70 le gidiyor bagaj dahil insan dolu ne sinyal var ne kural, sabit 110 km hızla gidiyorum yolcu otobüsleri yanımdan gecerken neredeyse şerit değiştirecek kadar rüzgarından etkileniyorum rahat 150 ile gidiyorlar sonrasını zaten tv de gazetede okuyoruz. ALLAH akıl fikir versin.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ne demılı tabııkı ecel ama ınsanın sonu bolemı olmalı..trafık kazası kadar kotu bırsey olamaz ..dıkkat etmek gerek..sakiin.. allah herkese hayırlı olumler versın.rabbım kazadan beladan hepımızı korusun...
    "FF VTI"TURBO
    "RR Type R"
    "JP egK20"

"DD TypeR" TURBO
    "RED KA Turbo TypeR"

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün Bolu'dan gelirken, ki düşünün sadece 300km gidiyorum, yol boş olmasına rağmen çok fazla kasaba denk geldim, allahtan aile vardı da biraz daha sinirimi içeri doğru bastırabildim
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayram katliama dönüşmesin dedik olmadı, "168 kişi hayatını kaybederken, 752 kişi de yaralanmış" şimdiye kadar.
    tatilin son günü inşallah kimsenin canı yanmaz.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir soru sormak istiyorum bizim bir tanıdığa combo ile sol şeritte gidiyor diye ceza gelmiş peki bu otobüslerinde sol şeride girmesinin yasak olması gerekmiyormu
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konudaki genel yorumlara katılamıyorum;

bayram tatili sebebi ile yurtdışından misafirlerle yollardaydım, karayollarımızın fiziki yapısı, trafik yönetimi, trafik denetimi rezalet .... ölen vatandaşlarımızın önemli bir kısmının da mevcut yollarımızın kurbanı olduğunu düşünüyorum...

resmen korku filmi gibiydi, bölünmüş yol çalışmalarını yapan müteahitler kafasına göre takılmış ve denetleyen de yok... yol çizgisi olmamasını, yolların yamuk yumuk, karanlık, izbe olmasını geçtim durup dururken kendinizi karşı şerite geçmiş ya da mıcırın ortasında buluyorsunuz, 1.000.000km üzeri uzun yol yapmışımdır ilk kez bu kadar yusuf yusufladım. arabadaki yolcular korkudan altlarına dolduracaklardı... not: 100km/h hız civarında seyredip max 120km/h'ye çıktım ....

bunun üzerine futursuz halkımız da eklenince stress katlandı,

sonuç olarak cin gibi sıfır hata ile araba kullandım, buna rağmen bir kazaya karışıp ölebilirdim ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)