|
|
#1 | |||
![]() |
Bilgisayarla ilgili sorunum var, google dan yeteri desteği bulamadım. Laptopumda normalde saatin yanında yani sağ alt köşede ses işareti olurdu. Bir anda kayboldu. Başlat hizasında sağ tıklayıp özelliklere geliyorum ordan araç çubuklarına, ses efekti kapalıydı taaki şu dakikaya kadar. Şimdi şansımı tekrardan denedim ses kısmı açıldı. Fakat ses işaretine bastığımda en tepesinde dekoder gibi bir işaret var, normalde ses açma kapama yeri olurdu.
Bu ikon kaybolunca denetim masasından ses e geliyorum, o sesi açında 4 tane yer olurdu şimdi 3 e düşmüş. Anlayacağınız bilgisayarın hiçbir yerinden ses açamıyorm hep sessiz. Canımı sıkmaya başladı. Çözüm yolu var mıdır acaba? Teşekkürler |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Arda'cım bi SS koyarmısın duruma göre yardımcı olalım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
sistem gerı yuklemeden en yakın zamana yuklemeyı denedınızmı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() 1 yazdığım yerde normalde bir tane daha yer vardı, orası gitti o gündür bu gündür ses yok 2 yazdığım yerde ses ayarı sekmesi kitliydi hiç birşey yapamıyordum. Şimdi baktım açılmış ama açtığımdada; 3 yazdığım yere bakarsanız üstündeki işaret çıkıyor. Normalde koyduğum SSteki başlat hizasındaki SES yazan yerin ikonu gibi olurdu. Sorunlar bu
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
3tane aygıt olan yere sağ tıkla aktif olmayan aygıtları göster de bakalım neler çıkacak, eğer speakers çıkarsa onu aktif hale getir gibi şeyler çıkacak mı, bendeki win7 ingilizce belki yazılar farklı olabilir ama anlatabildim sanırım
hiç olmadı teamviewer varsa ben el atayım
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
abi sen bir tanesin yaaaaaa, halloldu çok teşekkür ederim vallahi
![]() bir isteidğin arzun olursa başımla bırlıkte
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yahu bu laptop yine ses çıkarmamaya başladı durduk yerde. herşey normal ama ses yok:s
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
eet gece 2 ve sorun çözüldü seviyorum burayı ben
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
yook bu konu eski
bi daha aynı olay başıma geldi ama hallettim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
tarihe bakmamışım ama yine bu saatlerde olmış senin pc sevmio gece vardiyasını benden demesi
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Ses driveri yeniden yuklemeyi denedinmi acep belki ise yarar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
@edit sorun düzeltilmiş
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|