User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
89 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 50bin tl sermaye ile ne yapılabilir?

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım bu knuda sana en cok ben yardımcı olabılrım..sole ızah edeyım suanda benımde asagı yukarı 60bın lıra kadar bı param war ve 2 aydır devamlı olrak bı arastırma ıcerısındeyım..en ınce ayrıntısına kadar burada konusulan ısler hakkında bılgı sahıbıyım..ve bu kadar tesaduf olrki senın soledıgın mesleklerın hepsını de fazlasıyla arastırdım..oto yıkma ısı gercekten cok guzel ıs ve en buyuk ılgı alanımız oldugundan dolayı araclarla ılgılenmesı zevklı olabılır.arkadaslar demıslerkı unlu bı ısım ıle acarsan ve konum guzel olursa cok guzel para kazanırsın..evet gercekten dogru fakat 50bın gıbı bı paraya onu yapamazsın kesınlıkle.gıyım konusuna gelınce kesınlıkle uzak dur derım cunku tekstılın sagı solu hıc bellı olmyr.. ayrıca sunu da ustune basarak solerım kı cıddı anlamda para kazanmak ıstıyorsan mekan olrak guzel bı yer secmen lazım dolasyla kıra yuksek olacak ve cevrende yıllardır musterısı otrms bı suru adam olacak...cafe ısı cok kolay gıbı gozukuyor ama hata kabul etmıyor sonucta gıda sektoru ve temızlık cok onemlı..onun da yerı cok onemlı olmalı kı eger para konusunda borc alırım kredı cekerım dıyorsan etiler marmaris franc al derım dırek cok cıddı paralar kazandrıyor..ınternet cafe ısı hıc ugrastgına degmez emegının karsılgını alamyrsn..warsa sormak ıstedıgın daha da yardımcı olurm.
    Life is just a dream on the way of death!

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    internet kafeye hiç bulaşma derim artık her evde net var pc war onu geçtim artık herkezin telefonu bilgisayar gibi internete girip yeryerde wifi var kablosuz kaynıyor artık tabletlerde cıktı 300 500 liraya. anca coluk cocuk gelir uğraştırır seni abi bunu açmıo abi şu oyunu aç zırt mırt erir gider paran devamlı yeni cpu lar ramler ekran kartları çıkıyor yeni oyunlar devamli yeni konfigurasyon istiyor vs.vs.vs.vs

ha kazanırsın nasıl o işten iyi anlıyacaksın 1.
    2. genç ve oyun müptelasi kişilerin bol olduğu bir yer olucak.
    3. sende oynicaksin anlicaksinki bu kişilerden bir kitle yapıcaksin multiplayer aşkına kafede oynicaklar oyunu sabit müşteri olmuş olucakki artık oda zor.

sen cafe calıştırdınmı diye sorucaksın hayır. ama çok yakın 2-3 arkadaşım çalıştırdı senelerce bizde hep onların kafede takıldık oynadık 3. maddeki kitleden ve o kitleleri toplayanlardandık
    e60 535d & THE A45 AMG

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gururunu kırmak gibi olmasın ama 50 bine ne yapabilirim diye tech e sorarsan,hiçbir şey yapamassın para batar,tamam tecrübe ve ticaret zekasına bakar para kazanmak,yanlış anlama kimseyi suçlamıyorum hiçbir tecrübe olmadan yada neye yatkın olduğunu bilmedikten sonra para batar
    ver ibo ya 50 lirayı o senin yerine işletsin aliyo
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto yikama+rent a car isi guzel gider tabi meblanin birazdaha yukselmesi gerekir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ancak o parayı batırabilirsin.
    Alınma gücenme ama buraya konu açıp soracak kadar tecrübe ve birikimin varsa, o iş yatar.
    Bilmediğin işe de girme.

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruhsat işini çözebilrsen playstation cafe güzel kazandırıyor

aliyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gururunu kırmak gibi olmasın ama 50 bine ne yapabilirim diye tech e sorarsan,hiçbir şey yapamassın para batar,tamam tecrübe ve ticaret zekasına bakar para kazanmak,yanlış anlama kimseyi suçlamıyorum hiçbir tecrübe olmadan yada neye yatkın olduğunu bilmedikten sonra para batar
    haklısın aslında buraya konu açmamın sebebi bana öle bi iş söyleyinki hiç anlamasamda para kazanmam garanti olsun değil. ben üniversite hayatım boyunca hep çalıştım.8yıl üniversitenin ilk 3 yılı garsonluk yaptım çok lüks bir restaurantta. işin inceliklerini adabını yeterince bildiğimi düşünüyorum. daha sonra yurt dışından araba parçası getirip satmaya başladım hondacıların çoğu beni tanır arada fırsat bulunca yine getiriyorum. son 2 yıl rent a car işi yaptım bi tanıdığın yanında ve ondan öncede 1 yıl lcwaikiki mağazasında çalıştım satış temsilcisi olarak. haziranda okul bitti ve boş durmaya dayanamadım şuan yine bi işde çalışıyorum
    yani anlıycağınız okulumu bitirip hayatta hiçbi tecrübem olmadan babamdan para alıp iş kurmuyorum. bu parada benimde birikimim var ve arabamıda satıp bu paranın üstüne eklemeyi düşünüyorum. öncelikli amacım bildiğim işi yapmak ama bu saydığım işler sizce bu devirde yapılırmı yoksa başka türlü yapmak dahamı karlı olur onu öğrenmek istiyorum. konu açarken verdiğim seçeneklerden sadece oyuncak işi için çok fazla bir bilgim yok. yakınım önerdi bende bikaç anlayan eşdostla görüştüm onlarda bana güzel şeyler anlattılar. çoğu arkadaş oto yıkama demiş buda çok normal ama kabaca hesap yaptığımda 5o-60 bine istediğim gibi bi yer açamıyorum. araştırmaya devam ediyorum bakalım hayırlısı

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi iste daha basarili olucaginizi dusundunuzmu ?
    Daha cok para degil daha cok basari , basari geldikten sonra mutlaka kazancta olucaktir.

İcinizden geleni bunu yapabilirim dediginiz iste basarili olabilirsiniz bEnce...

phantomLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekelshop olabilir para üstü verebiliyosan tamamdır başka tecrübe istemez.

Seni tanımıyorum fakat yapabileceğine inanıyosun sonucta seçtiğn meslek esnaflıktır.İnsanlarla iç içe olmaktır.En güzel kararı vermişsin kafana yatanı bulursun inşallah girişimcilik ve öz güven çok mu çok önemldr.
    Unutma yapabilrm demek değl bu işi yapabilirim demek başarıyı getirir sonrasında kazancın gelir zaten.Tecrübe ile sabit bir şey daha elinde avucunda 3 5 lira kalsın ilk zamanlarında cok lazım oluyor.

Başarılar.
    Erkan DOĞU

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ps 4 ün çıkması beklenip doğru bir mekan tercihiyle ps cafe açılabilir.bence getiriside büyük olur.bir çocuk tutarsın dükkanda duracak genelde yaptıkları gibi.saati 3.5 tl-4 tl den ALLAH bereket versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaradaysan güzel bi yerde ortak sermayeyle restoran açalım derim

şaka bi yana bilmediğin sektöre sakın girme çünkü ilk kural batmaktır
    para haybeye duruyo dersen ya altınla oyna -düşünce al çıkınca sat takip et- yada bi galeriye sermaye kat derim ben
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanların bu denli haysiyetsiz olduğu devirde esnaflık gibi garantisi olmayan ve insanlara bir o kadar'da güven gerektiren bir iş'e 50 bin gibi büyük paralar yatırmak akıl kârı değil bence

teknoloji ürünlerinde iyi para vardır ama işden anlaman lazım bazen olmadık malzeme çok tutabiliyor bunları önceden kestirip alıp satmak gerçekden çok iyi paralar kazandırabilir ör: 10 mp'lik bir foto mak. aynı özelliklerde 12mp'i 2 katı fiyatta satılabiliyor ve katlayabiliyor

onun dışında buradan alacağın cevap belli rent a car ve yıkama ama dışarıda ki müşteri nasıldır onu araştırman gerekiyor

internet cafe-ps salonları ilk çıktıkları zamanlar meşhurdu o zamanlar o işi kurup akıllı olanlar kaldırdı parayı bu saatden sonra amelelikden başka bişey olmaz bence insanların cep telefonlarında bile internet var artık ps desen evlerde gırla gitmeye başladı

bildiğin işi eğer bulunduğun yerde müşterisi iyiyse iyi bişeyler çıkar ama bulunduğun yer ve müşterilerin çoğunluğu önemli

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle oyuncak sektörüne gir derim.
    Fakiri zengini herkes çocuğunu sevindirmeyi sever ve ölmeyecek tek sektör. zaten oyuncakların hepsi çinden çok ucuza geliyor ve kar marjı oldukça yüksek limanda çalıştığım için biliyorum konteynerlerle getirip burada piyasaya çıkarıyorlar ve inanılmaz rakamlar dönüyor bu sektörde.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede oyunak işi gayet mantıklı özellikle RC oyuncak ve peluşlar yüksek kar marjı olan ürünler.

çok lüks yerlerde garsonluk yaptığını sölüyorsun bu devirde köşe olabilecek işlerden biri düğün /cafe ortak yapılan bir iştir
    inciraltı şehr-i gardenı bilirmisin bilmiyorum ama adamlar 4 ay sezonluk çalışıp 2 trilyon kaldırıyorlar ! nerden biliyorsun dersen orda ekstra garsonluk yaptığımdan biliyorum

adamların giderleri çok evet ama kazandıkları paralar çok yüksek .herşeyden kar ediyorlar .daha dün 400 kişilik bi düğündeydim kişi başı 75 tl ye anlaşıldı 30 milyar yapar bu paranın en az yarısı ciro olarak işletme sahibine kaldı.
    çeyrek trilyon param olsa yapacağım tek iş bu olurdu herhalde

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paralara çıkmadan şöle 30-35 bine güzel bir petshop açabilirsin gerçekten çok büyük kar oranları dönüyor o işte misal bir köpek alıyorsun senin alış fiyatın ortalama 450-500 tl satışın ise 750-800 tl ciarı e bunun yanında köpeği alan kişiye tasmasıdır mamasıdır vs. veriyorsun oradanda bir kar ediyorsun

hemster larda aynı şekilde 1 dişi 1 erkek alıp kendin üretebilirsin e deli gibi yaruluyorlar gene satarken kafesi oyuncağı vs. derken gene en az 50-60 lira gibi bir rakkama mal oluyor müşteriye

yeterki mekanı insan sürkilasyonu olan bir yere açman yeterli
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle
    Sermayesiz iş diye emlak işine girme bence cook pisman olursun.

Tavsiye olarak söyleyebileceğim

Hediyelik eşya dükkanı acman izmirde burda çok güzel hediyelik eşyalar var diyebileceğim biyer yok

iyi düşün parayı kullanmadan acele etme cnkü bende aynı düşünceler içindeyim
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

beytuaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöle görkemli bi oto aksesuar olablir ama kaplama ve fiberde olcak içinde!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direk "pazarlama müdürü" olmak istermisin?

Burak53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direk "pazarlama müdürü" olmak istermisin?
    tünay bu sorunun cevabını bana istinaden söyler misin?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)