User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ev Alarm Sistemleri

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pronet bisi mudur gecen evi soyuldu komsumuzdur kendisi bizde vazgectik

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pronetçiler bugün saat 18 de geliyorlar,bakalım keşif sonucu ne kadar fiyat vericekeler akşama yazarım sonucu,diğer keşife gelen firmaların tekliflerinide yine buraya yazarım ilgilenen arkadaşlarında fikri olsun

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim ev 2 katlı belki 10 seneden beri pronet kullanıyoruz cota memnunuz..
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yildir pronet kullaniyorum tum ozellikleri on numara. tek bir sey haric. uzaktan sisteme mudahale edemiyorsunuz. alarm caldiginda basina gitmeniz gerekiyor. bir iki kere basima geldi neyseki sehir icindeydikde geri donebildik. onun disinda musteri memnuniyeti urun ve kalite on uzerinden on hemde yildizlisindan

On3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara için Simge Group en önde gelir bu işte.Abone sayısı olarakta diğer firmaları katlar Ankara içerisinde.Malzeme olarak Paradox kullanırlar.Paradox sistem yine önde gelen dsc v.s markalardan ileride bir markadır.Sözleşmeli sistemle çalışırlar.İlk yıl fiyatı keşifde gereken dedektör fiyatına göre değişir , diğer 3 yıl abonelik ücreti ödersiniz.4 yıl sonunda cihaza sahip olmuş olursunuz...
    R-Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pronet sistem danismanligi yapiyorum. Pronet suan sektorun lider firmasi gercekten kaliteli bir guvenlik hizmeti almak istiyorsaniz pronetten sasmayin. Detayli bilgi almak ve kafaniza takilan sorular varsa ozelden yardimci olabilirim

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pronet kullanıyorum memnunum. 3 manyetik kontak (kapı pencere), 2 kablosuz hareket sensoru, 1 dıs ortam hareket sensoru, duman yangın sensoru 36$ oduyorum. Tavsiye ederim.

@buraek4
    özelden tlf gonderirsen danıscagım konular var arayım seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simge ile pronet geldi hemen hemen aynı fiyatı verdiler aylığa böldüğünüzde,yalnız şöyle bir fark var simgeciler 1 yılın sonunda 150 dolar alıyor yıllık yenileme için,pronete ödemeye devam ediyorsunuz taksitlerinizi dolar üzerinden,yani 2 yıllık masrafa baktığınız zaman simgeninki 2 yıllık 1400 liraya tekabül ederken pronetinki dolar şimdiki seviyede kalırsa 2300 liraya denk geliyor,sistem hemen hemen aynı yalnız pronetçiler her kapıya manyetik kontak koydular simgeciler ise manyetik kontak kullanmıyorlar riskli olduğu için,onlar dar açılı,sadece kapıyı üst çaprazdan gören pır lardan koydular.iki sistemde kablosuz.sözleşmelerini okudum pronet 2 yıl içerisinde iptal edersiniz 200+kdv istiyor,simgecilerde öyle bi şey yok söküp götüryolar sistemi,3. yılın sonunda simgecilerde alarm sistemi sizin oluyor,pronette kiralama usülü devam ediyor,sistemin sahibi olmuyorsunuz.bugün tepeyi çağıracam bakalım onlar ne dicek

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simge nin sundugu butun sartlari atk da veriyordu hem daha uygun fiyat hemde ilk seneden cihazlar senin oluyor.. Atlama atk yi bi de onlarla gorus.. Buyuk bi firma

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simge daha mantıklı gözüküyor o halde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simge nin sundugu butun sartlari atk da veriyordu hem daha uygun fiyat hemde ilk seneden cihazlar senin oluyor.. Atlama atk yi bi de onlarla gorus.. Buyuk bi firma
    buldum internetten firmayı görüşücem bakalım gelsin keşif yapsınlar onalrda

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler horrlatıyorum turknet guvemlık hakkında bılgısı tecrubesı olan varmı ve aramızada bu ısı yapan bırılerı varmı bugun yarın eve sıstem bsğlatmamız gerekiyor bı hırsızlık şüphesi yaşıyoruz... Kafamız karısık
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler horrlatıyorum turknet guvemlık hakkında bılgısı tecrubesı olan varmı ve aramızada bu ısı yapan bırılerı varmı bugun yarın eve sıstem bsğlatmamız gerekiyor bı hırsızlık şüphesi yaşıyoruz... Kafamız karısık
    Bu kadar araştırdıktan sonra ben tepe güvenlik aldım,telekom ile güzel bir kampanya yapmışlardı ayda sabit 75 tl ödüyorum. Sanırım kampanya devam ediyor. Hiç bir şikayetim vs de yok cihazlar daha bir kere tık demedi. Bilginize

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zaten bu tür sistemler faydasını hırsız girdimi bu tip bir mağduriyet anında kendini gösterir bunun dışında memnunum diyen arkadaşların menuniyetleri neye göre bir memnuniyet onuda anlamış değilim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten bu tür sistemler faydasını hırsız girdimi bu tip bir mağduriyet anında kendini gösterir bunun dışında memnunum diyen arkadaşların menuniyetleri neye göre bir memnuniyet onuda anlamış değilim..
    Anlatayım o zaman ben sana,anlarsın belki.
    Şöyle örnek vereyim abim evinde kendisi kurduğu bir sistem kullanıyor,donanım haberde falan okuyup gaz yaptı ben kendim alır kurarım diye,2-3 kere falan hareket dedektörleri bozuldu,bir kere alarm paneli yandı yenisini taktı.
    bir arkadaşımda pronet kullanıyor onunda cihazları 3-4 kere arıza yaptı alarm paneli dahil. başka bir arkadaşım simge bağlattı adamlar en az 2 kere tamire geldiler o da arıza yaptı.
    Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım cihazlarla ilgili, 2 seneye yaklaşmasına rağmen ve kablosuz olmasına rağmen daha pilleri bile bitmedi. Alarm izleme merkezinden de çok memnunum bir kaç kere yanlışlıkla alarm çaldırdım,çalması ile bana ulaşmaları bir oldu. Bir kere ben aradım telefon hattı ve alarm panelinin yerini değiştirmek istiyorum dedim aradığımın ertesi günü randevu verdikleri saatte geldiler,halledip gittiler.
    Sabit 75 tl ödüyorum telefon parası dahil hiç değişmiyor ondan da çok memnunum. pronet gibi dolara endeksli değil.
    Bu süre zarfında en alttaki 1 numaralı komşumuza ve bir üst çaprazıma hırsız girdi daha bana uğrayan yok.
    Sonuç olarak aldığım hizmetten memnun olmamamı gerektirecek bir durum yok.
    bu sistemden memnun olmanız için illa evinize Hırsız girmesi gerekmiyor,sizi memnun edebilecek pek çok yan etmen var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlatayım o zaman ben sana,anlarsın belki.
    Şöyle örnek vereyim abim evinde kendisi kurduğu bir sistem kullanıyor,donanım haberde falan okuyup gaz yaptı ben kendim alır kurarım diye,2-3 kere falan hareket dedektörleri bozuldu,bir kere alarm paneli yandı yenisini taktı.
    bir arkadaşımda pronet kullanıyor onunda cihazları 3-4 kere arıza yaptı alarm paneli dahil. başka bir arkadaşım simge bağlattı adamlar en az 2 kere tamire geldiler o da arıza yaptı.
    Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım cihazlarla ilgili, 2 seneye yaklaşmasına rağmen ve kablosuz olmasına rağmen daha pilleri bile bitmedi. Alarm izleme merkezinden de çok memnunum bir kaç kere yanlışlıkla alarm çaldırdım,çalması ile bana ulaşmaları bir oldu. Bir kere ben aradım telefon hattı ve alarm panelinin yerini değiştirmek istiyorum dedim aradığımın ertesi günü randevu verdikleri saatte geldiler,halledip gittiler.
    Sabit 75 tl ödüyorum telefon parası dahil hiç değişmiyor ondan da çok memnunum. pronet gibi dolara endeksli değil.
    Bu süre zarfında en alttaki 1 numaralı komşumuza ve bir üst çaprazıma hırsız girdi daha bana uğrayan yok.
    Sonuç olarak aldığım hizmetten memnun olmamamı gerektirecek bir durum yok.
    bu sistemden memnun olmanız için illa evinize Hırsız girmesi gerekmiyor,sizi memnun edebilecek pek çok yan etmen var.
    Güzel anlatmışsında sen beni anlamamışsın yada ben tam anlatamadım derdimi benim merakım makine bozulmuş yada yanlış alarm olmuş hemen müdahele etmişler kısımları değil yada aylık ödemeside değil bunlar olabilicek şeyler makinede arıza yapar yanlışlıkla alarmda devreye girer.. benim merakım bir insan ben 2 senedir 4 senedir yada 7 senedir kullanıyorum ve çok memnunum diyorsa demek ki bu süre zarfında ev yada iş yerine bir hırsızlık gasp türevi bir şey olmuş ve sistem anında müdahele ederek işe yaramışki çok memnun kalmış aksi halde memnuniyet neye göre memnuniyet ben bunu merak ediyorum..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel anlatmışsında sen beni anlamamışsın yada ben tam anlatamadım derdimi benim merakım makine bozulmuş yada yanlış alarm olmuş hemen müdahele etmişler kısımları değil yada aylık ödemeside değil bunlar olabilicek şeyler makinede arıza yapar yanlışlıkla alarmda devreye girer.. benim merakım bir insan ben 2 senedir 4 senedir yada 7 senedir kullanıyorum ve çok memnunum diyorsa demek ki bu süre zarfında ev yada iş yerine bir hırsızlık gasp türevi bir şey olmuş ve sistem anında müdahele ederek işe yaramışki çok memnun kalmış aksi halde memnuniyet neye göre memnuniyet ben bunu merak ediyorum..
    Hocam kurtar kendini sistemden memnun olmak için eve veya iş yeriine hırsız girmiş olması fikrinden Önceki cevabımda da yazdığım gibi yanlışlıkla da olsa alarmı çaldırdığın zaman sana ulaşma süreleri polise veya itfaiyeye veya ambulansa ulaşma süreleri içinde sana bir referans olur. bu adamlar alarm çaldıktan sonra 30 sn içinde beni arıyorlarsa en geç 1 dk içinde de ilgili kurumları ararlar demekki. o dakikadan sonra bilmem kaç desibelle sokakta ve apartmanda alarm zilleri çalarken polis gelene kadar evi soyarlar mı? kaçarlar mı bilemezsin? diğer saydığım fiyatı,kalitesi,sağlamlığı gibi unsurlar ise yan etmenler olarak bir memnuniyet sebebi olur.
    Caydırıcılığı var mı? kesinlikle
    Sistem teknik olarak sağlam mı,sorunsuz mu? evet
    Alarm çaldığı zaman olabilecek en kısa sürede size ulaşılıyor mu? evet
    Teknik destek hizmetleri iyi mi? evet
    Fiyat olarak uygun mu? evet
    Hırsız girdiği zaman ne olur? onu bilmiyoruz,alarmın çalacağı kesin,en kısa sürede beni ve ilgili kurumları arayacakları kesin,ama eve giren adam kaçar mı? soyar mı? polis zamanında gelir mi? bilemeyiz. bu sebepten bu hırsız girmesi durmunun kullandığın alarm sistemi ile alakası yok, Alarm çalar,alarm izleme merkezi polisi arar ama ondan sonrasını bilemeyiz (Allah Kimseye de böyle bir durum göstermesin)

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler piyasada kimse yok iken Alarm Sisteminde MGS gözlemde MGİ vardı pronetler sonradan çıktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizimde iş yerimde pronet var biri bana sorsa memnunmusun diye bilmem Allaha şükür başımıza daha bir şey gelmedi diyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)