Ukra City'i devretmeyi düşünüyorum kanka. Ben direkt oturabileceğim bir ev almayı düşünüyorum planlar değişti
2012 aralık teslim 1+1 27.kat deniz manzaralı
sen nasıl bir ev istiyorsun ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Piyem atıyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
o duyumları benlede paylaş kanka
annemler o kadar uzağa gitmemizi istemesede vede yol gözümde çok büyüsede site hayatına geçip sıyrılmak istiyorum buralardan![]()
17:30 sonrası tüm gelen aramalara cevap vereceğim. Şimdi ofiste konuşmak istemiyorum bu konuları, zam isteme öncesinde![]()
Yabancı yer değil, bizim evide satıcam haberin olsun![]()
kankacım gülbağdaki evi satıp almak niyetindeyim zaten
merkezde olmam heryere yakın olmam binadan çıktığımda 24 saat her istediğime ulaşabilmem çok güzel amaaa çarpık yapılaşma park sorunu kıç kıça binalar salon camından yan binayı dikiz etmek baydı artık
yol gözümde büyümese inan 1 dakika düşünmem kat ittifakı olmadğınından dairem krediye müsait değil ama şuanda 130-140 bin lira arasını görüyor fiyat olarak bu paralara çok ufak eklemelerle havuzlu falanlı filanlı güzel bir site iyi olur aslında
esenyurt nerede kalıyo lan beylikdüzüne göre
beylikdüzüne metrobüste geldi gibi birşey artık ulaşım sorun olmaz.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)