Küçükyalıda mı bağlandınız aynı şey bizim başımızıda geldi ufacık nikelaj egzoz ucundan bağlandık. :)
Printable View
Küçükyalıda mı bağlandınız aynı şey bizim başımızıda geldi ufacık nikelaj egzoz ucundan bağlandık. :)
tüve zaten o şekil girdiğinizde muayeneden geçemiyosunuz ağır kusur yiyosun yine meni kaldırmak için neden men koyduysa ona göre hareket edip tüve giriyosun camdan koduysa camfilmini söküp girmen laazım meni kaldırman için egzosdan yazdıysa egzosu sökmen lazım onları sökmeden muayeneye girdiğinde kusurlarda film ibaresi olursa kalkmaz meniniz kısaca cam filmi egzos söküp gezin butarz durumla karşılaşmayın
ben orjinal ekzoz taksamda anlatamıyorumki orjinal olduğunu , zamanında orjinalken kavgaya tutuştuk polisle allahtan bir yunus geldide o anlıyormuş arabadan o orjinal olduğuna ikna etti zaten normal kullanımda bu ekzozda ses yapmıyor ama ...ama arabayı gören direkt çevirip bir sürü bahane buluyor.
Son aylarda 4 kere bağlandım hiçbirinde muayeneye gitmiyorum egzozuda sökmüyorum ,öyle trafikten men şekilde geziyorum :D Ama artık sıkıldım sürekli ensede polis korkusuyla dolaşmaktan bu aralar dozajı da kaçırdılar zaten uçanı kaçanı bağlıyorlar.en doğru karar bir süreliğine oem susturucuya dönmek olcak sanırım yapacak birşey yok :)
Candan geçmiş olsun, msndeki iletinin sebebinide anlamış oldum :) Aracını aldığın zaman büyük ihtimalle muayaneye göndercekler seni tespite. Nasip..
Eksoz dediğin yere bakıcakmış, ben dedim makine mühendisliği okuyorum, bu işi sizden daha iyi biliyorum, 1.8 civicim vardı bundan önce, onun eksozları gayet de dışarı bakıyordu dedim... 1.8 arabayla 1.4 arabanın eksozu aynı mı olur, birde mühendislik okuyacaksın sen dedi memur. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Şahin örneğini verince karıştı ortalık gerçi :D
Saolasın hüseyin, bakalım daha neler gelicek başımıza
geçmiş olsun
madem egzoz ucuna bile araç bağlayacaklar bozun yemininizi çıkarın silencerları çekin düz boruyu keyfinize bakın, en azından senfoni dinleyin zorunuza gitmesin. Adamlar kral kafalarına göre araç bağlıyorlar, muayeneden geçiyorsun sıkıntı yok ama çevirmeye gelince işler değişiyor.
Gitsinler hırsız kovalasınlar şerefsizler hergün yüzlerce araç çalınıyor, ev soyuluyor bulana aşkolsun. Arkadaşımın aracı çalındı karakola gittik adam pişkin pişkin alarım dakdıraydın birader diyor... yorumsuz...
geçmiş olsun, bu ara heryerde uygulama görmekten filmsiz egzozsuz araabda bile korkmaya başladım :D
geçmiş olsun kıl birine denk gelmişsin yoksa onun için araba baglanmaz görseler bile es geçmesi gerek...
gecen gün Caddebostan, Bostancı arası bi ef kasa beyaz civic gördüm sedan yunuslar önünü kesmişti. Sahil yolunda baya denetim sıkı gibi yürüyüş yaparken bir sürü çekici ve devriye polis görüyorum.
dün gece dolapderede cevırme wardı bı tane 206 yı cevırmıslerdı, onunla ılgılenırken yanlarındn gectım, 3-4dk ya kalmadı arkamdan yunuslar geldı, cektık saga, içimden dedım gıttı araba kesın bagladılar, ama ilk defa boyle bı durumla karsılastım. arabaya tek bır laf bıle etmedıler. kaputum tavanım sıyah. araba kırmızı, sislerım acıktı, egsoz , cam fılmı, arabam direk baglanmalık yani :)
sadece kimlige baktılar, hatta benı cevırdıklerı sırada AC plaka modlu turkuaz civic yanımızdan gazlayark gectı onada bsey demedıler, şaşırdım :)
bu aralar işi sıkı tutuyo polisler ben biyere çıkarmıyorum arabayı en sonunda tamamen orjinale çewircem o olcak ztn :)