Arkadaşlar bu aralar sakın sahile girmeyin heryerde sivil ekip var geleni geçeni bağlıyorlar özellikle 12 den sonra yoksa benim gibi arabayı bırakır gidersiniz hiçbir şekilde laf mazeret dinlemiyorlar .
Arkadaşlar bu aralar sakın sahile girmeyin heryerde sivil ekip var geleni geçeni bağlıyorlar özellikle 12 den sonra yoksa benim gibi arabayı bırakır gidersiniz hiçbir şekilde laf mazeret dinlemiyorlar .
Cok gecmis Olsunbu ara fazla sıkıyor Emniyet
(
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Heryer artık polis kaynıyo artist birine denk gelmişsingeçmiş olsun
eksoz ucu var diye bagladılarsa sende eksiklik agbi ne ceza imzalarım direk sicil numarasını isterim seve seve vermek zorundalar bana 1 kere denk geldi uc var ee dedim ceza yazcam dedi dedim sicil numaranızı verirmisiniz sen kimsin istion diye gider yapti hakkım var arkadaşım cocuk yok karsımda dedim yanındaki arkadaşı tamam neyse devam edin dedi =) ceza meza yazmadılar cuf cuf gittim =)
Ben film camlı aracımla muayeneden geçtim. 2 gün sonra Okmeydanı viyadüğünün üstünde motorlu bir polis yanıma gelip durdurdu beni.Camlarında film var ceza yazıcam dedi.Bende ruhsatı gösterip - Memur bey bu araç daha 2 gün önce aynen bu şekilde muayeneden geçti dedim. - Muayeneden geçmiş ama benden geçmez diyip yazdı cezayı![]()
Muayenede zaten kusurlu olarak geciyorsun filimile.
Bu aralar denetimler sıkı gecmis olsun !
En guzeli ucu kafası olmayan bir eksoz takip sesiz sekilde gezmek![]()
ya bu eksoz ucundan banada çok sıkıntı yaratıyolar anlamıyoda bide yok diyorum bide ne kat iptal ne filtre var hiç bişey yok hala diyorki egsoz var bir ara subarucular toplanıp polise ders vermişti bizdemi öle bişey yapsak...![]()
Valla gozumu oyle korkuttunuzki istanbula rc yi getrmesemmi bi sureen iyisi ss motorsiklet boyle gderse rc yi satip bi nrmal otomobil
brde zx6 felan alcam
![]()
En guzeli amerikanlar ferroya laf ediyorlar onlara dokunamiyorlar,rolantide sallaniyor zaten araba..gecen gun bir camaro gozumun onunde 2.vites 2.000 devir gurul gurul gecti hic birsey yapmadilar.bende m3 un filmlerinden tirsiyorum bu aralar peki simdi bizi cevirdi diyelim bugune kdrda hic film egzos ceza yememisiz egzos zaten yokta.bizi tutupta filmden otoparka alamaz dimi hadi gidiyoruz diye ceza muanne neysede arabayi alip goturmesi perisanlik.
sahildeki polisin sicil nosu vs elimde, dileyen olursa da paylaşırım. Da neye yarar, kimi kime şikayet edicez
filmden yazinca baglamiyorlarmis, bana yazan motorlu memurun dedigi oydu, onde plaka yok diye yazarsam baglamak zorunda kalirim dedi.
7 gunluk izin belgesi veriyor filmleri cikartmak icin.. sonra men oluyorsun.. benim 10. gunde men olmus, bir telefonla cozduk olayi
filmden ceza yemekten korkmaya gerek yok su an yani![]()
beyler belki sehir efsanesi gibi gelebilir ama inanın bugun yasadım sadece nikelaj egzost ucundan dolayı benimde içinde oldugum bi arkadasın aracını bagladılar kat orta ve orj son ustundeydi arac 2000 1.6ies honda saka deil gercek
BOZBEY
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)