Gerçekten egsozdan ses çıkmıyorsa sonunda kadar cazlayın her zaman işe yarıyor geçen arkadaşın e30 ile geziyordum sadace kafa süs vardı abart varrr hemen gaza redlineee takıldım yanlardında bi dünya cazladım en sonunda sis farına ceza ile anlaştık![]()
Gerçekten egsozdan ses çıkmıyorsa sonunda kadar cazlayın her zaman işe yarıyor geçen arkadaşın e30 ile geziyordum sadace kafa süs vardı abart varrr hemen gaza redlineee takıldım yanlardında bi dünya cazladım en sonunda sis farına ceza ile anlaştık![]()
Abi benim görüştüğüm memur bu ara sıkı bir denetimin olacağı ve bununda istanbul geleninde olacağı yonundeydi tedbirli olmak lazım af yok dedi sanırım sıkıştırılıyorlar
doğru diyor bostancı maltepe sahili özellikle gece konnektlerle siviller bekliyo sakın geçmeyin.
hele bugun her yer yunus kaynıyo her köprü altı cevirme 200 metre içinde 2 kere takıldım allah dan yazmadılar egzoza falan bişey ama sıkı denetlediler.....
Neyse ki 7 gün izinliyim, mahallenin delisi gibi takılıyorum bu ara. Polis görünce kesiciye sokmalar felan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)