Ankara metrosundaki engelli asansörlerinin de bu videodakinden farkı yok malesef..
Printable View
Ankara metrosundaki engelli asansörlerinin de bu videodakinden farkı yok malesef..
Yüce Allah’in koydugu degismez prensipler vardir. Hangi canlinin ne zaman, nerede dünyaya gelecegini, nasil bir hayat sürecegini, ne zaman ve nerede ölecegini tayin eden Allah’tir. Allah’in koydugu kanun geregi insanlar farkli sekilde yaratilmislardir. Kimimiz saglikli, kimimiz engelli, kimimiz erkek kimimiz kadin yaratilmisiz. Bazi insanlarin ömrü uzun bazilarinin kisa. Ancak hepimiz Allah’in kuluyuz ve esit olarak yaratilmisiz hepimiz. Dünyaya bir imtihan için gelmisiz ve bir gün biz de gidecegiz.
Sekocum bahsettiğin videoyu seyrettim biliyorum.Eğer müsait olursan bir gün ikitellide buluşalım caddeye doğru gidip tezimizi hazırlayalım anlıyacaksın demek istediklerimi.Ben çok adam gördüm arabanın içinde tepinende yol werilmeyen öyle dörtlülerle olan bir şey değil malesef.Yanlış anlamıssın sanırım beni bak ne diyorum o adam emniyete girmiyecek sende önünü kesip kapatmayacaksın.Yada söyle düşün eşin hamile ve bir şekilde o emniyetten gitmek zorundasın önünü kurallara çok saygı gösteren vatandaş kesiyor ama sen dakikalara oynuyorsun karar senin sen 4 lü sellektör yapmaya devam edersin cnm bnm :) tercih meselesi bu..
Heee ama siyah a6 a8 yada 7 serisi araban varsa sanayide 100 liraya çakar filan mevcut bu kadar sinirlenmene gerek yok girersin emniyete çünkü paran vardır bu tarz bir araba aldığından kimsede poliste dahil sana birşey demez datlaya datlaya butun yolu geçersin.Buda denemesi bedava her gün gördüğüm araba iş yerime yakın şöforlu gidip geliyor adam,firmanın ismini vermicem bir pil markası dahada bir şey söylemiyim benden sonra çıkıp beni geçiyor emniyetten giderek.Bu bahsettiğim olayda son 2 senedir hergün yanlış anlama.Tamamen göreceli ya ben yaşadığım için dile getirdim yanlış anlaşılmak istemem emniyete giren kadar kilitleyende bana göre hatalı.Aynı şeyleri konuşuyoruz aslında kardeşim bnm :)
otobanda akan trafigi 20kilometre hıza dusurenlere bayiliyorum ;)
İtiraf edeyim önünde 2 km boşluk olupta sol şeritte gidenlere uyuz oluyorum , :) arkalarından dolu dolu gelip aynalarına silme geçiyorum.
Peki hicbir vergi vermemesine ragmen hicbir hakki olmamasina ve o alan kendisine hicbir resmi kurulus tarafindan tahsis edilmemesine ragmen isyerinin onundeki park alanina bilimum cisimler koyup park yapilmasini onlemeye calismak ? Hak midir bu ?
Beton ise iner kenara cekerim , hele ki plastik ise hic ugrasmam tamponun burnu ile geregini yaparim ..
arka sis farını açana
gecenin kör saatinde motoruyla müzik açana
gece 3 4 gibi egzozlu aracıyla kesiciye gire gire kaçana
farında sisinde mercek olmadan 8000+ xenon takana
daha sarı ışığın parlamasını görür görmez kornaya asılıp tamponunun dibine yanaşana
nerde olursa olsun bangır bangır müzik açana
gecenin saçma sapan saatinde bana mesaj atan AVEA ya
sonsuzzz saygılarımı sevgilerimi iletiyorum ;) :D
Dun gece disari ciktim, ictim kafa guzel eve donuyorum...Tam apartmana girecegim gorme engelli bir amca o yagmurda biryerlere gitmeye calisiyor . Sorum nereye gidiyorsun diye bilmemne sokaginin kosesindeki otobus duragina gidiyormus ancak yurudugu yer tamamen alakasiz gidecegi yer ile. Dedigi yer zenci mahallesinin ortasi ve siddetlide yagmur yagiyor . Tuttum kolundan goturdum duraga cebinede parasini koydum . Eve geldim donuma kadar islanmistim ve sicak yatagima girmek icin en fazla 20 dakika kaybetmistim ama bir engellinin belkide tum gecesini kurtarmistim . Bir engelliyi mutlu etmenin verdigi mutluluk hicbirseye degisilmiyor.
Özellikle İstanbul Torium alışveriş merkezi özürlü park alanlarının hiçbirinde ben özürlü plakalı araç göremiyorum nedense.